9 Nyíl

Bezzeg Nándor sikeres romániai kalandja

2016. január 27. 15:50 - dart sZs

"Nagy öröm számomra, hogy sok éves kihagyás után, újra nemzetközi táblákon mérkőzhettem úgy, hogy tudom lesz folytatás is." Ezt írta Bezzeg Nándor saját facebook oldalán, amelyen a hétvégi, romániai versenyéről számolt be. Bezzeg Nándor kétszer is a 17. helyen végzett.

12625660_1016122168426319_79141521_n.jpg

A Romanian Darts Festivalon 259 fős mezőny gyűlt össze, és Európa szinte minden országából érkezte a versenyzők a BDO ranglista versenyére, ahol összesen 12 500 euró volt a pénzdíj, és két versenyt is rendeztek. Bezzeg szombaton négy meccset játszott a csoportjában. A német Bernd Lechleitner ellen 4:0-ra, az angol Darren Hiles és a román Alexandru Stoian ellen egyaránt 4:1-re győzött. Egyedül az angol James Hurreltől kapott ki 4:1-re.

Vasárnap rögtön az első meccse elmaradt Bezzegnek, mivel ellenfelét, a román Vld Ciurdart kizárták. Aztán jött a görög Angelosz Muangelisz, aki simán győzött le 4:1-re a magyar, az északír George McGivern ellen pedig 4:2 volt a végeredmény. Ahogy Bezzeg fogalmazott egy break vitte a győzelembe. Majd jött a szép búcsú.

A 32-es táblán a csoportban már kellemetlenkedő James Hurrel volt az ellenfél. A győzelem most sem sikerült, de sokkal szorosabb volt a csata, Hurrel 4:3-ra nyert. Ez annak fényében különösen nagyszerű eredmény, hogy Hurrelt csak az a Jamie Hughes tudta legyőzni, aki végül a tornát is megnyerte.

És akkor idézzük a végén Bezzeg köszönő szavait: "Köszönettel tartozom a lehetőségért a MirraMediaExtra Kft. és a Novoparts Gamecenternek, akik biztosították számomra a lehető legideálisabb feltételeket, mind a felkészülésben, mind a hétvégi turnén. A fotóval marosvásárhelyi Helios klub tisztelt meg. Jövőre ugyan itt Székelyek, köszönöm a segítséget!"

A versenyen Melisek Zsolt és Székely Pál is indult, de nekik nem sikerült a 32 közé kerülni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr798305450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása