9 Nyíl

Még négy nap és jön a sztárparádé

2016. január 27. 09:52 - Denis Potvin

Január 30-án, azaz négy nap múlva jön a PDC-világbajnokság után a szezon első komoly versenye. Milton Keynes-ben a 16 legjobb dartsos találkozik, hogy megmérkőzzön a Unibet Masters trófeáért és vele járó 60 ezer fontért. Nagyszerű felmérő lesz a február 4-i, Premier League első játéknapjára.

czkef-9wqaeeinq.jpgJanuár 30-án, szombaton háromnegyed kettőkor a Robert Thornton-Dave Chisnall meccsel indul a program, utána James Wade-Terry Jenkins, Peter Wright-Ian White, Michael Smith-Raymond van Barneveld meccsek jönnek. Az esti programban, nyolc órától Adrian Lewis-Kim Huybrechts, Phil Taylor-Jelle Klaasen, Gary Anderson-Vincent van der Voort és Michael van Gerwen-Stephen Bunting meccsekkel folytatódik a program.

Vasárnap délután már a negyeddöntőket rendezik és simán összejöhet egy Phil Taylor-Peter Wright, vagy egy van Gerwen-van Barneveld meccs is. Még azon napon este jönnek az elődöntők, majd a döntő is.

Összesen 200 fontot osztanak szét a tizenhat sportoló között, már az első körben kiesők is 5000 fonttal gazdagodnak. A negyeddöntősök 10 ezer, az elődöntősök 17 500, a döntőt elvesztő 25 ezer, míg a győztes 60 ezer fontot vihet haza.

Az első körben és a negyeddöntőben 10 nyert legre megy a meccs, utána pedig 11-re. 2013 után ez lesz a negyedik Unibet Masters, eddig három különböző dartsos nyerte a három versenyt. Íme az eddigi döntők és a végeredmények, a tavalyi döntő idén biztosan nem ismétlődik meg:

2013 - Phil Taylor-Adrian Lewis 10-1

2014 - James Wade-Mervyn King 11-10

2015 - Michael van Gerwen-Raymond van Barneveld 11-6

Akinek lehetősége van az ITV Sport csatornát fogni, az élőben nézheti a sztárparádét. A Bet365-re regisztráltak is láthatják az összes meccset, de a torna napján közreadunk mi is stream-eket, ahol nézni lehet az eseményt.

Szólj hozzá!
Címkék: sport darts masters
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr128320864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása