9 Nyíl

Chizzy beírta magát a történelembe!

2016. február 05. 10:45 - Turpi9

Dave Chisnall a Premier League 2016 első fordulójában rögtön olyan teljesítményt nyújtott, amivel kiérdemelte hogy egy társaságban említsék Colin Lloyd, Phil Taylor, James Wade és Michael van Gerwennel. De kikből is áll ez a társulat?

dacechisnall.jpgŐk azok a játékosok, akik a Premier League történetében söprést mutattak be, azaz nullára tudták hozni a mérkőzésüket. Az első ilyet Colin Lloyd mutatta be Terry Jenkins ellen, történt mindez 2007-ben. Rá egy évre, a 2008-as kiírásban Phil Taylor fektette 8:0-al két vállra Wayne Mardlet.

Ezután jött egy pár éves szusszanás a nullás eredményeket illetően. A csendet a 2012-es idényben James Wade törte meg a Varázsló ellen, azaz Simon Whitlock személyében. Ő is kapott egy "nyolc kopaszt". Ugyanakkor az mindenképpen kiemelendő, hogy Whitlock Taylor papa ellen ez évben PL döntőt vívott!

289791_1.jpgA következő említésre méltó dátum az 2014 és 2015. Itt ezekben az években Michael van Gerwen kapcsolta be a darálót, ennek áldozatai igencsak nagy nevek: előbb Phil Taylor, utóbb James Wade. Ők ketten megtapasztalhatták milyen érzés mindkét oldalon lenni, hiszen korábban ők voltak a kivégzők. Annyi biztos még külsős szemmel is, hogy nem lehet kellemes.

A legközelebbi dátum pedig a tegnapi, 2016. február 4. ahol Dave Chisnall mért súlyos vereséget Robert Thorntonra. Thornton tegnap esti játéka hagy némi kívánni valót maga után, jóformán többször találta el a tripla 1-es szektort mint a sima 20-ast. Ezt ki is használta bűntudat nélkül Chizzy és egy tévés kivégzést mutatott be a nagyérdeműnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr998362198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása