9 Nyíl

Nézd meg, hol dartsozhatsz a jövő héten

2016. február 07. 09:00 - Turpi9

Sportág népszerűsítése számunkra az egyik legfontosabb dolog. Sok más mellett, éppen ezért nyomon követjük a Magyar Darts Liga aktuális fordulóinak a helyszíneit, ahol versenyengedéllyel, vagy legalább szabadidős kártyával (és steel nyilakkal) rendelkező sportolók vehetnek részt, és mérhetik össze tudásukat. A mostani összeállításunkban február második hetét szedtük össze. A Facebook oldalunkon nyugodtan jelentkezzen az a klub, akit valamilyen hanyag ok miatt kihagytunk a felsorolásból. Sőt! Ha bármi kiegészítés lenne, azt is szívesen vesszük. Magyar dartsosok, küzdelemre fel!

Mi is az a steel liga? A magyar dartsélet versenyei közül az egyik legnépszerűbb versenysorozatról beszélünk. Az országot területileg felosztották, a szabályzatban megtalálható, mely klubok melyik régióhoz tartoznak. Az évad során azon a területen meglehetősen sok versenyforduló zajlik különféle helyszíneken esténként, hiszen ez egy pontgyűjtő versenysorozat. A legjobbak év végén egy döntőben mérhetik össze tudásukat. Aki a döntőt megnyeri, ő lesz az év Magyar Darts Liga Bajnoka. 

Kiváló alkalom ez a sorozat arra is, hogy az amatőrök kipróbálják magukat és tudásukat versenyszituációban az igazolt játékosok között, valamint akár olyan játékosokkal is játszhassanak, ami lehet, hogy a jövőben egy országos bajnokságon nem adatik meg. Az eheti képet ezúttal a Darts Keszthelynek köszönjük, ahol február 11-én rendezik a Nyugat-Dunántúli Liga 6. fordulóját

12640438_647379208735656_3145098525724521321_o.jpg

A következő helyszíneken rendezik meg a fordulókat Február 8 - 14 között!

 

Időpont Rendező Helyszín Régió
Február 9. Kedd Wekerlei BSE Budapest Közép - Magyarország
Február 11. Csütörtök ÚKDC Keszthely Nyugat - Dunántúl
Február 11. Csütörtök Jászladányi ESE Jászladány Középkelet - Magyarország
Február 11. Csütörtök Civis DSE Debrecen Észak - Magyarország
Február 12. Péntek SzegeDarts SE Szeged Délkelet - Magyarország
Február 12. Péntek Wings D.C. Zirc Észak - Dunántúl
Február 13. Szombat T20 DC Komló Dél - Dunántúl
Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr468357282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása