9 Nyíl

Holland fölény a frankfurti kvalifikációs versenyeken

2016. június 02. 13:23 - Turpi9

A tegnapi napon két kvalifikációs versenyt rendeztek meg Frankfurtban, melyek győztesei részt vehetnek az Ausztria Openen (Bécs - 2016. június 10-12), valamint a European Darts Openen (Düsseldorf - 2016. július 29-31). Természetesen magyar érdekeltség is volt a két selejtezős viadalon.flyer_image-default-1.jpg

Az első kvalifikációs versenyt majdnem teljes holland fölény jellemezte, mivel a nyolc kijutóból hét holland nemzetiségű volt, csupán a belgák táncoslábú fiatal kedvence, Dimitri van den Bergh tudott befurakodni az Oranjés különítménybe.
Sőt, ezt megfejelve a második versenyen is sikerült kivívnia a továbbjutást. Ezen a versenyen azonban már nem volt akkora a holland fölény, mivel volt köztük spanyol, finn, és nagy meglepetésre olasz versenyző is.

A magyarok közül a páros-vb két résztvevője, Bezzeg Nándor és Kovács Patrik, valamint Mészáros Zsolt próbálkozott meg a két versenyen. Összességében Béka szerepelt a legjobban, mivel ő háromból egy mérkőzést nyerni tudott. Az első versenyen sajnos sima 6-0-s vereséggel kezdett a svéd Magnus Caris ellen, ám a második tornán 6-2-re legyőzte az osztrák Roxy-James Rodriguezt. A második körben már nem volt ilyen szerencsés, mivel a spanyol Cristo Reyest kapta ellenfélül, és 6-1 arányban alul is maradt ellene.

Bezzeg Nándor két szoros meccset vívott a két versenyen, de sajnos mindkettőt elvesztette. Az első versenyen a hollandok géppisztolykezű játékosa, Vincent Van der Voort győzte le 6-4-re, míg a második versenyen a belga táncoslábú, Dimitri van den Bergh ellen szenvedett 6-5-ös vereséget.

Kovács Patrik két sima meccsen kapott ki mindkét verseny első körében. Az elsőben a finn Marko Kantele ellen maradt alul 6-1 arányban, míg a második versenyen a holland Jan Dekker ellen szenvedett ugyanilyen arányú vereséget, írta a Kommentátorállás.square.jpg

Magyar vonatkozású eredmények:

ET5 (Ausztria Open):

Első kör:
Vincent Van der Voort (NED) - Bezzeg Nándor (HUN): 6-4
Marko Kantele (FIN) - Kovács Patrik (HUN): 6-1
Magnus Caris (SWE) - Mészáros Zsolt (HUN): 6-0

Továbbjutók:
EQ1 Ron Meulenkamp (NED)
EQ2 Jermaine Wattimena (NED)
EQ3 Jeffrey de Graaf (NED)
EQ4 Vincent van der Voort (NED)
EQ5 Mike Zuydwijk (NED)
EQ6 Dimitri van den Bergh (BEL)
EQ7 Christian Kist (NED)
EQ8 Jeffrey de Zwaan (NED)

ET6 (European Darts Open):

Első kör:
Mészáros Zsolt - Roxy-James Rodriguez (AUT): 6-2
Dimitri van den Bergh (BEL) - Bezzeg Nándor: 6-5
Jan Dekker (NED) - Kovács Patrik: 6-1

Második kör:
Cristo Reyes (ESP) - Mészáros Zsolt: 6-1

Továbbjutók:
EQ1 John Michael (GRE)
EQ2 Cristo Reyes (ESP)
EQ3 Christian Kist (NED)
EQ4 Jeffrey de Graaf (NED)
EQ5 Kim Viljanen (FIN)
EQ6 Jan Dekker (NED)
EQ7 Daniele Petri (ITA)
EQ8 Dimitri van den Bergh (BEL)

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr198770198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása