9 Nyíl

Aki akkor dobott 180-at, amikor nem kellett volna

2016. június 30. 19:10 - Turpi9

Ma ünnepli 24. születésnapját Dirk van Duijvenbode, a hollandok ifjú reménysége. A világranglista 52. helyezett játékosa természetesen nem lehet ismeretlen a közönség számára, idén több húzásával is a reflektorfénybe került. Mi ezt elevenítjük fel és így kívánunk boldog születésnapot a Titánnak!

cmmz8h8wkaq4ng1.jpg

Elsőnek tekintsük, vagy inkább hallgassuk meg a nem éppen Liszt Ferenc által megkomponált remekművet, ami Duijvenbode bevonuló zenéje. Tényleg nem hétköznapi. 

Aki nézte a 2016 PDC világbajnokságot, az valószínűleg emlékszik erre az óriási bakira, ami az alábbi videón látható. Amatőr, sima kiszállós versenyeken biztosan a vállukon dobálnák a társak, de itt inkább csak mosolygásra adott okot. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr98856774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása