9 Nyíl

Hatodszor dartsoztak a lakodalmas jegyében

2016. augusztus 17. 20:32 - II. János Pál

2016. augusztus 13-án hagyományszerűen megrendezésre került a nyár egyik legnagyobb versenye az ecseri Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Házban. Színvonalas mérkőzések, jó hangulat jellemzi ezt a versenyt, ami idén sem telt másképpen.

 img_4264-1.jpg

Az ország egész területéről érkeztek a megmérettetésre. A nap derekán 51 fő állt dobóvonalhoz. Az egésznapos küzdelem feszültségét házi süteményekkel, valamint egy lakodalmas játékkal igyekezett oldani a szervezők serege, illetve értékes kuponokat sorsoltak ki a Papa Joe Pizzéria jóvoltából.

A nap végére megszületett az eredmény is, a férfiak között PSC-s házidöntő alakult ki, a kétszeres soft darts európabajnoki cím tulajdonosa, sokunk Morzsija, Végső János és Melisek Zsoltot között. A döntő mérkőzést ismételten olyan játékos nyerte, akinek eddig még nem sikerült, Végső Jani. Bár Zsolti a versenyt nem nyerte meg, az évente megrendezésre kerülő megmérettetés történelmébe így is beírta magát, hiszen eddig csak neki sikerült kétszer fináléba jutnia. A harmadik helyre a szolnoki kíválóság, Nagy Attila illetve a szintén PSC-s Balogh Béla dobta be magát.

A nők között a vecsésiek különítménye is több sikernek örülhettek:  Puskás Erzsébet nyerte a döntőt Makovics Hajnalka ellen és a harmadik helyre pedig Virág Zsuzsanna érkezett be Pádár Ildikóval az oldalán.

A gyermekek versenyében Prés Nándor került a dobogó első fokára, mögötte Szabó Bálint lett a második, míg a bronzérem Barta Leventéhez került. Székely Palinak a címvédés nem sikerült, de azért a legmagasabb kiszálló különdíját (151-el) bezsebelte.

Az eredménylista:

Első 180 – Bródi Tibor

Legmagasabb kiszálló (151) – Székely Pál

Lucky Looser:
1. Almási Sándor
2. Berta István
3. Vágó Ágoston

Gyermek:
1. Prés Nándor
2. Szabó Bálint
3. Barta Levente

Női:
1. Puskás Erzsébet
2. Makovics Hajnalka
3. Pádár Ildikó és Virág Zsuzsanna

Férfi:
1. Végső János
2. Melisek Zsolt
3. Balogh Béla és Nagy Attila

Gratulálunk minden helyezettnek!

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4610423118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása