9 Nyíl

Szeptemberben tovább pörög a PDC-cirkusz

2016. augusztus 30. 10:44 - Denis Potvin

Két komoly sorozatban is nyolc versenyt rendeznek szeptemberben a PDC-ben. Úgyhogy elő a ceruzákkal, a naptárral, és mindenki vésse fel az időpontokat. Minden hétvégére jut izgalom, így a mostanira is. Ami pedig számunkra a legfontosabb, az a szeptember 20 és 24 között megrendezésre kerülő WDF Europe Cup.

peter-wright-happybet-european-darts-matchplay-pdc-europe_ab8lofskfuia1mf0npy30p2l9.jpg

Három European Tour versenyt, illetve a Players Championshipban a 14-18-as versenyeket rendezik ebben a hónapban - illetve kicsit csaltak vele, mert a Players Championship 18. az már október 1-re esik. Kezdjük a hétvégével. A European Tour 7. állomását, a HappyBet International Darts Opent rendezik a németországi Riesában. Egy nappal előtte az európai és a német selejtezőket rendezik.

Egy héttel később Mülheimbe, az RWE Sporthalléba költözik a mezőny, ekkor rendezik az ET 8. versenyét, majd 16 és 18. között Sindelfingenben találkozik ismét a csapat, ahol már a kilencedik idei European Tour lesz.

A Players Championship már a 14. szezonbeli versenyénél tart. A sorozatból még hat torna van hátra, miután majd november végén a legjobb 64 versenyző a döntőért játszik majd Mineheadben. A tornára rangsoroló sorrend itt olvasható. 2016-ban, az eddigi 13 versenyen Ian White már háromszor Benito van de Pas és Gerwyn Price egyszer-egyszer nyert, mellette Peter Wright, Stephen Bunting, Michael van Gerwen, Josh Payne, Dave Chisnall, Gary Anderson tudott első lenni.

A szeptember sorozat időpontjai

  • Payers Championship 14. - szeptember 20.
  • Payers Championship 15. - szeptember 21.
  • Payers Championship 16. - szeptember 22.
  • Payers Championship 17. - szeptember 30.
  • Payers Championship 18. - október 1.

Október végén lesz a két utolsó torna és ahogy fentebb említettük, november 25 és 27 között a döntő.

Ezek mellett még a Unicorn Development Tourt, és a Challenge Torurt is megrendezik.

Szólj hozzá!
Címkék: sport darts 9nyil PDC

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8811661628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása