9 Nyíl

Morzsi, egy ország szorít érted! - élő

2016. szeptember 09. 14:12 - Turpi9

Élőben közvetítjük folyamatosan frissülő cikkünkben a Végső János–Martin Schindler mérkőzést, amely a HappyBet European Darts Trophy első fordulójának harmadik mérkőzése lesz. A címre kattintva olvashatjátok a részleteket.cr6drkyw8aiuk5u.jpg

A bevonulást Morzsi kezdi, ő léphet először színpadra a szőke szépség kíséretében. Őt követi a helyiek egyik kedvence, Martin Schindler, mai ellenfele.

1. leg: A mérkőzést a német Schindler kezdi. Nem kezd túl erősen, ami szerencsés. Kicsit mintha izgulna az első 3 nyíl eldobásánál Morzsi, de utána korrigál, megjön az első tripla.Folytatódik a jó széria, Schindler az egekben. Morzsi 41-ről kiszáll, így rögtön egy brékkel kezd (1-0)!

2. leg: Morzsi biztosan kezd, ő megy elől, csak úgy röpködnek a triplák, ez az! 47-re kerekíti le magát, mikor az ellenfele megdobja az első 180-át, de ez nem zökkenti ki a magyar fiút, simán kiszáll (2-0)!

3. leg: Kicsit gyengébben kezd Morzsi, jönnek a triplák neki, de sajnos az ötös szektorból. Schindler próbál irányítani. Ő dobhat először kiszállóra, ami majdnem sikerül is neki, de szektort téveszt. 83-ról Morzsi rádob a duplára, de nem jön. Schindler pedig D14-el kiszáll, és szépít (2-1).

4. leg: Tripla nélkül kezd Morzsi, a német próbál hátsó pályáról jönni, de Morzsi gyorsan odapörköl egy 125-öt. Természetesen Morzsi ér le előbb kiszállóra, mögötte szorosan Schindler. 72-ről próbált kiszállni, de nem jött. Megy az adok kapok, végül pedig a kis német kihasználja Morzsi megingását és kiegyenlít (2-2).

5. leg: Fej - fej mellett haladnak a tömegdobásban, teljesen kiegyenlített a játék. Kilenc nyíl után 176-176 az állás. 83-ról Morzsi nem tud lekerekíteni duplára, Schindler pedig 40-ről kivágja a duplát, és megfordítja az eredményt,így már 2-3 oda.

6. leg: Megrángatták az oroszlánbajuszt úgy tűnik, Morzsi sebességet váltott, és villámgyorsan leér 80-ra, ahonnan csak egy hajszál kellett hogy kiszálljon. Morzsinak nem jön a kiszálló végül, sajna besokall, ezen a szinten pedig nem tolerálják az ilyen hibákat (2-4).

7. leg: Továbbra is megy a tömegben a libikóka, szorosan egymás mögött haladnak a srácok. Morzsi 164-re érkezik, de nem jön a piros bull kiszállóra. Utána 182-re a kis német 180-at dob, le is öklöznek egymással a srácok, óriási jelenet! Morzsi azonban odaáll és 49-ről ki is száll (3-4)!

8. leg: Schindler kinyomozta sajnos a T20 helyét, mert nagyon sűrűn kezdi dobálni. Morzsi kicsit leszakadva követi. Szerencsére a kiszálló nem jött 56-ról, ad még egy kis levegőt Morzsinak, aki lekerekít 50-re. 40-ről sem száll ki a német, de Morzsi se. Nagyon izgalmas pillanatok ezek. A német szektort téveszt kiszállóra, de így is nyeri a leget (3-5).

9. leg: Szokás szerint egymás mellett a srácok, de egy kicsit Schindler van előrébb Morzsinál. 163-ról nem jönnek a triplák Janinak, így marad 40 a németnek. Martin Schindler a dobogóhoz lép, és elhajítja az utolsó nyilát is, ami a győzelmet jelenti neki, 6-3 arányban nyeri a mérkőzést Végső János ellen.

cr6zc3twcaanclw.jpg

Átlag 180 Kiszálló%  Név   Név Átlag 180 Kiszálló%
87.76 0 21.43% Végső János 3-6 Martin Schindler 88.07 3 30%

 

Az eredménytől függetlenül gratulálunk a 9nyíl nevében Végső Jánosnak!

1 komment
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7111690031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása