9 Nyíl

"Székely" vágta lesz-e Szekszárdon?

2016. szeptember 10. 12:27 - adam_f

Steel Nemzeti Bajnokság - 6. forduló (beharangozó)

A mai napon végre kiderül, hogy lesz-e kettős címvédés a magyar steel nemzeti bajnokság és Magyar Kupa egyéni küzdelmeiben, továbbá az is, hogy Czipó Vivien is megvédi-e a tavaly megszerzett kupagyőzelmét, vasárnap pedig a párosok küzdelmeiben avatnak bajnokot. Szóval elég húzós hétvége vár a magyar mezőnyre is, akik most Szekszárdon állnak tábla elé a következő két napban. Egy kis esélylatolgatás.

1_7.jpg

Mint köztudott, Székely "Penge" Pál az elmúlt fordulóban nem jutott el a döntőig, ezért ma hasítania kell úgy, ahogy a csövön kifér. Ha sikerül nyernie, azzal minden kérdőjelet kiegyenesíthet, és az utolsó, Kiskőrösön rendezendő fordulóra már biztos bajnokként, és címvédőként utazhat majd. A Target játékosa biztosan megtesz mindent, hogy sikerrel vegye a mai, szekszárdi kört, bár biztos lesznek majd páran, akik megpróbálják megakadályozni a címvédésben, de ez a sportág ettől szép, hogy semmi sem biztos benne, még az utolsó nyíl eldobásáig sem.

img_8354_500.jpg

A hölgyeknél is adott a kérdés: Folytatódik-e Fekete Nóra jó sorozata, vagy ezúttal Czipó Vivien ér fel a csúcsra? A válasz még a mai nap folyamán kiderül, de egyet biztosan állíthatok: rossz meccset nem fog senki sem látni, ha ellátogat a mai napon Szekszárdra. Természetesen a 9nyíl is képviselteti magát ezen a rangos találkozón, így nem fogtok lemaradni semmiről sem, mind a férfiak, mind pedig a nők küzdelmeiben egyaránt.

A holnapi napon pedig a párosok küzdelmeiben is bajnokot avatunk, de hogy ki lesz a végső kettős, akik a dobogó legfelső fokára állhat, majd vasárnap kiderül...

Nézzük akkor a táblabeosztásokat:

Férfiak egyéni + MK:

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

Nők egyéni + MK:

nok_1.jpg

 

Férfiak páros:

paros1.jpg

paros2.jpg

Nők páros:

paros_nok.jpg

A versenyt - remélhetőleg az elődöntőktől kezdve - a Darts Online YouTube csatornáján is tudjátok követni, így ha éppen nem tudtatok elmenni, hogy élőben nézzétek meg a legjobbakat, akkor sem fogtok lemaradni semmi fontos pillanatról sem. Kollégáink pedig majd folyamatosan figyelemmel kísérik a küzdelmeket, hogy minden fontos hírhez frissen jussatok hozzá.

Addig pedig a T20, T19 és bull-ra dobott 167 legyen veletek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6011692709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása