9 Nyíl

Taylor: Mintha csak a Holdon járnék - Van Gerwen: Csinálhatom még ennél is jobban

2016. szeptember 26. 15:00 - adam_f

Unibet Champions League of Darts - visszhangok

Mint ahogy azt már oldalunk is megírta, Phil Taylor nyerte a PDC által első alkalommal kiírt Champions League of Darts versenyét, mégpedig ellenállhatatlan játékkal téve mindezt. Az egész hétvégén nem talált legyőzőre a tizenhatszoros világbajnok, a döntőben pedig a jelenleg világelső hollandot, Michael Van Gerwen-t múlta felül úgy, hogy a kopasznak konkrétan sansza nem volt arra, hogy akár csak megszorítsa az angolt. Az alábbiakban a döntő két résztvevőjének nyilatkozatait olvashatjátok, konyhanyelvi magyar tolmácsolásom segítségével.

unibet-champions-league-of-darts.jpg

phil-taylor-unibet-champions-league-of-darts-lawrence-lustig-pdc_1dyfbqfozxjn21b5z6gq0gtytg.jpg

 

Phil Taylor:

"Fantasztikus érzés! Mintha csak a Holdon járnék ezután. Kemény volt eljutni a döntőig, hiszen a világ legjobb nyolc játékosáról van szó, szóval nehéz meló volt.

Kicsit aggódtam, mennyire fogom bírni a döntőt, de szerencsére mindig jókor kapcsoltam, jól jöttek a dobások, és nyomás alatt tudtam tartani Michael-t, aki ma zseniálisan játszott. Lehet, hogy csak három-négy tornát nyert meg eddig, de ma este megmutatta, mit tud. És persze köszönet a közönségnek, egyszerűen brilliáns hangulatot varázsoltak Cardiff-ba."

 

michael-van-gerwen-unibet-champions-league-of-darts-lawrence-lustig-pdc_1jyea3t4nyo5g1vnkxjuqkb4wc.jpg

 

Michael Van Gerwen:

"Lehet, hogy kicsit üres volt a tank ezen a hétvégén, de tudom, hogy csinálhatom még ennél is jobban.

Phil ezúttal jobb játékot produkált, mindent megnyert a hétvégén, és ezért jár is neki a tisztelet. Nem nyerhetsz meg mindig mindent, de remélhetőleg a következő versenyeken jobban fog majd menni. Fantasztikus érzés volt, de ezen a hétvégén kicsit magam alatt játszottam. Csalódott vagyok, de magam mögött kell hagynom ezt a pillanatot."

 

És akkor álljon itt emlékeztetőül a végeredmény:

Unibet Champions League of Darts - Motorpoint Arena, Cardiff (Wales):

PHIL TAYLOR - Michael Van Gerwen: 11-5

14441168_1097863500261056_7642927033627022904_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6711743967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása