9 Nyíl

Thornton megint a hetedik helyről indul a kristályserlegért

2016. szeptember 27. 19:00 - Turpi9

Még az elmúlt vasárnap, azaz szeptember 25-én sorsolta ki a PDC a World Grand Prix-t. Az október 2-8 között zajló esemény első körének a párosítását láthatjátok a hajtás alatt. Ez sem lesz rossz móka. 100.000 font jár a győztesnek, aminél többet csak a PDC világbajnok és a Premier League győztese kereshet. Nem csalás és nem ámítás, tavaly Robert Thornton nyert, aki most a hetedik kiemelt lesz (tavaly is innen lett első).

robert-thornton-world-grand-prix-darts_3362125.jpg

A címvédő Robert Thornton a korábbi világbajnok Stephen Bunting ellen fog kezdeni, míg a világelső Michael van Gerwen a Bronztestű Adonisz becenévre hallgató Steve Beaton ellen mérkőzhet.

Az eddig tizenegyszeres győztes Phil Taylor a szintén angol Steve West-el áll egy táblához az első karikában. Az utóbbi időben ragyogóan dobáló osztrák Mensur Suljovic pedig az északír kiválósággal, Daryl Gurney-vel kezd.

ctmpysqw8aaicgy.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2411741939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása