9 Nyíl

Fantasztikus felvezetés várható a PDC-vb előtt is

2016. szeptember 29. 12:00 - Denis Potvin

Michael van Gerwen is jelezte indulási szándékát, így a holland világelső is ott lesz december 2-án, a Sunderland Nissan Darts Mastersen. Nagy-Britanniában nagyon sok olyan pénzdíjas tornát rendeznek, amely nem tartozik bele a Pro Tour sorozatba, de a darts történetének korábbi csillagai rendszeres résztvevői ezeknek. Sokszor az éljátékosok is csatlakoznak, mint most, még két héttel a PDC darts-világbajnokság előtt is.

sunderland_2016_internal_poster_converted.jpg

Az már korábban eldőlt, hogy a Premier League-sztár Peter Wright, a PDC és BDO vb-negyeddöntős Vincent van der Voort, a négyszeres vb-elődöntős Wayne Mardle, valamint a kétszeres BDO vb-döntős Bobby George ott lesz. Az amúgy is veretes társaság színvonalát emeli még a jelenlegi világelső, Michael van Gerwen részvétele is.

A program szerint mindenki játszik mindenkivel, és Bobby George még néhány szerencsés nézővel is összeméri a tudását. Egyébként a sunderlandi szabadidő-komplexumban már évek óta rendeznek nagy népszerűségnek örvendő karácsony éjszakai versenyeket is. 

Van Gerwen amúgy elmondta, hogy jó kis versenyre számít, nagy nevekkel és remekül illeszkedik abba a programba, amely az év legfontosabb versenyére, a világbajnokságra készíti fel. Még hozzátette:

"Nagy buli lesz így karácsony közeledtével."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2211751613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dolmányos varjú 2016.09.30. 14:29:17

Bobby George, óriási arc az öreg, imádom. :)
süti beállítások módosítása