9 Nyíl

A BDO nagyágyúkkal képviselteti magát a Grand Slamen

2016. október 05. 18:53 - adam_f

Igazi nagyágyúkkal lesz jelen a BDO a PDC által rendezendő Grand Slam of Darts versenyén. Igazán veretes névsorról van szó, főleg úgy, hogy immáron második alkalommal lesz jelen a két szövetség közös tornáján a BDO ikonikus alakja, Martin Adams is, akinek eddig sajnos cseppet sem alakult jól ez az esztendő.

martin-adams-singha-2015-grand-slam-of-darts-group-stage-lawrence-lustig-pdc_17w78ogh0652g1polusr9fcw86.jpg

Wolfie most az élet dartstáblájára céloz - reméljük, hogy mielőbb sikerül kiszállnia ott is (fotó: PDC)

Martin Adams nélkül nem lenne igazi a Grand Slam. A tavalyi tornán letette a névjegyét, mégpedig úgy, hogy maradandó emléket sikerült hagynia a nézőkben és ellenfeleiben egyaránt. Sajnos a BDO 60 éves vezéralakja most jelenleg a prosztatarákkal küzd, de már elkezdte a kezeléseket, és egyúttal megerősítette azt is, hogy mindenképpen jelen akar lenni a november 12 és 20 között rendezendő versenyen. Innen is kívánjuk neki, hogy minél előbb dobja meg a végső duplát, és győzelmet arasson ebben a nagy csatában is.

Adams mellett még jelen lesz a 2016-os lakeside-i világbajnok, Scott Waites is, akinek már egy alkalommal sikerült megnyernie a Grand Slam-et (2010-ben), így talán most abban a reményben vág neki a tornának, hogy másodszor is eljut a végső sikerig.

Kettejük mellett még olyan névsor verbuválódott össze, mint például a 2016-os lakeside-i vb második helyezettje, a kanadai Jeff Smith, a 2016-os BDO World Trophy győztese, Darryl Fitton, a 2015-ös Winmau World Masters első helyezettje, és a BDO ranglistaelső Glen Durrant is. Továbbá a 2015-ös világbajnok és ranglista-második Scott Mitchell, a harmadikként rangsorolt Danny Noppert, valamint a negyedik helyezett Jamie Hughes is tiszteletét teszi a rangos eseményen.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7311772657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása