9 Nyíl

Bezzeg, a Nándi megint megmondja

2016. október 15. 10:46 - Turpi9

Az egyik legnevesebb magyar dartsot kértük meg, mondja el véleményét, a tegnapi European Tour meccsről. Bezzeg Nándor örömmel tett eleget a felkérésnek és a hajtás alatt olvashatjátok nagybecsű gondolatait. Ahogy ő is, mi is azt mondjuk. Minden vereségből tanulni kell és lehet. Nincs más hátra, mint előre. Hajrá.

untitled-1.jpg

Végső Jani sporttársunk másodszor léphetett a profi darts színpadára. Nem is akárki legyőzése kellett ehhez, Raymond van Barneveldet kellett verni, aki ötszörös világbajnok, ebből egy profi cím.

Ezúttal nem német ellenfelet kapott az európai kvalifikánsunk, hanem egyenesen a darts őshazájából, Angliából Darren Johnson személyében. Mi szólt mellette? Sokszoros rutin, megfelelő közegben megszerezve – kiegyensúlyozottság, hidegvér – kb. annyi eltöltött év a táblák elő, mint ahány éves a mi Janink.

Ez még önmagában nem biztos, hogy elég, de nem rossz alap. Mindenesetre a fogadóirodák is jóval magabiztosabban adták az oddsokat ellenünk.

Hát nézzük mi történt szerintem. Most nem tudok oly hosszú elemzést adni, mint első esetben ugyanis szerintem a 1:6-os mérkőzés pontosan csak HÁROM leg hosszú volt.

Johnson kezdőként lépett a színpadra, kényelmes tempóban magabiztosan hozta a leget, teljen hasonló ellenjáték ellenében.

Második legben, Jani, mintha misem történt volna 15 nyilas leg, 120-as befejezéssel parádézott. Johnson mindent 198 pontos maradvánnyal volt kénytelen végignézni. Bravó!

Ezután következett az a bizonyos HARMADIK leg, ami valójában 5 ikertestvér.

Minimális előnyök, pontosan elhelyezett erőpontok, könyörtelenül pontos kiszállók. Ez egy olyan stratégiai játék, ami nem hagy hibázási lehetőséget az ellenfélnek. 1:6 és kézfogás.

Zárszóként - itt minden előfordulhat, és elő is fordul, újabb mérkőzés, újabb tapasztalat. Lehet tovább menni!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7311808717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása