9 Nyíl

Sosem nyert az, aki elsőre nagyokat dobált

2016. október 17. 11:01 - Turpi9

Tegnap befejeződött a European Tour 10. állomása, ahol egy rendkívül magas színvonalú döntőt láthatott a közönség. A nagyon izgalmas finálé mellett tudunk nektek mutatni két érdekes statisztikát is, ami a hajtás alatt található.

cu6uolixeaa17jb.jpg

Az első amit láthattok, az a ET tíz különböző állomásának első fordulójában elért legmagasabb átlagú játékosokat mutatja, természetesen az eredményével együtt. Érdekessége, hogy aki ezen a listán szerepel, egyszer se tudott odaérni a végső győzelemre.

cuzezdoweaex2je.jpg

A másodikon pedig a ET 10. döntőjének két résztvevőjének az útját mutatja be, hogy melyik fordulóban milyen átlagot produkáltak. Egyértelműen Jelle Klaasen mutatói a dominánsabbak, de mégse tudta megnyerni a Németországi tornát.

cu6nvnmwiaafynv.jpg

A döntőben egyébként ez a statisztika született:

cu6vq4wwaaajxmq.jpg

És hogy ne csak képeket nézegessetek és statisztikákat olvasgassatok, újra meg is tekinthetitek a döntő ütközetet. Mindenkinek ajánljuk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6411815101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása