9 Nyíl

Wayne Mardle kilencnyilasa...egy kis csavarral a végén

2016. október 17. 14:00 - adam_f

Csak egy videó

Köztudott dolog, hogy a ma már csak bemutatókon szereplő Wayne Mardle profi pályafutása alatt egyetlen hivatalos kilencnyilas játékot sem dobott. Viszont egyszer volt rá példa, hogy azért neki is sikerült...

A tökéletes leg egy németországi találkozón jött össze neki, a hazaiak akkori legjobbja, Michael "Rosi" Rosenauer ellen, egyetlen nyert játékig tartó meccsen. Nem is az a lényeg, hogy milyen módon dobta meg, hanem a technika. Nézzétek meg a mókamestert, hogyan művelte ezt a hibátlan kört...az utolsó két dobást figyeljétek leginkább! A nyertes dobás a Wayne neve által fémjelzett "blowing dart" volt, vagyis a nyil szájjal és nyelvvel való bejuttatása (köznapibb fogalmazással élve: "beleköpése") a táblába.

Megjegyzés: Ha lehetséges, ezt ne csináljátok meg otthon (mármint az utolsó dobást)! Balesetveszélyes lehet!

Persze, ahogy az olvasónk is figyelmeztetett rá (mondjuk, mi alapból is így voltunk vele) hogy ez csak egy összevágott/megrendezett videó volt, a vicc kedvéért, de a köpős dobás tényleg nem trükkfelvétellel készült.

Hogy ezt alátámasszuk, itt van egy lassított verzió is a Wayne védjegyévé vált trükkdobásról. Barátunk itt a D10-re ment, és másodszorra sikerült neki a mutatvány (no, meg a kiszálló is):

Persze, arra volt már precedens, hogy romfordi barátunk hat tökéletes nyilat dobott el egymás után egy 2016-os versenyen, vagyis elérhetővé vált számára a kilencnyilas. Persze ez akkor sem jött össze, de a közönség akkor sem panaszkodhatott, főleg arra, ami Wayne egyedi humorát jellemzi. Még jó, hogy ellenfele, Kevin Painter is vevő volt erre:

 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5411802931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása