9 Nyíl

Zseniális film a dartsról: A Repülő Nyilak Háza

2016. október 19. 10:00 - Denis Potvin

Október 24-én lesz az ősbemutatója annak a filmnek, amely a darts történetét mutatja be. A House of Flying Arrows-ban több archív felvétel mellett a mai sztárok is feltűnnek a képkockákon, amely végigköveti a sportág fejlődését a szerény kezdetektől egészen a csillogó korszakig, a 80-as évektől a fontszázezreket hozó mai időkig. A film rövid bemutatója a hajtás alatt.

house-of-flying-arrows_1k76m54lyvfnw1hzp2ky0xza9u.jpg

Eric Bistrow mellett - többek között - Bobby George, Phil Taylor, James Wade, Gary Anderson, Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, a krikettben maradandót alkotó Alastair Cook, és James Anderson, valamint a többszörös sznúker-bajnok Ronnie O'Sullivan is megszólal a filmben. A régi nagyok mellett a PDC elnöke, Barry Hearn is beszélni fog a darts térhódításáról.

Az alkotók, Daniel Harris és Daniel Mendelle korábban a Manchester United futballklubról készített nagysikerű dokumentumfilmet, amelyet a Universal Pictures hoz majd forgalomba, így vélhetően hasonló nagy sikerre számíthatnak a gyártók.

Ez egy kihagyhatatlan film minden dartsrajongó számára. Október 31-én lehet hozzáférni az Amazonon keresztül a digitális letöltéshez is, így aztán remélhetőleg rövidesen sokunk birtokába kerülhet majd a film (tudjukhonnan :) ).

A filmről készült, 2:16-os trailer. House of Flying Arrows:

 

Szólj hozzá!
Címkék: film darts 9nyil
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1011818395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása