9 Nyíl

Amikor az a bizonyos nyil egy kicsit mellé megy

2016. október 25. 20:00 - Denis Potvin

A ma esti műsorunk főszereplői Benito van de Pas, Stuart Kellett, Philt Taylor, Michael van Gerwen, Michael Smith, Dave Chisnall és Andy Boulton. A helyszín a 2016-os European Tour sorozat. A téma pedig az utolsó dobással elrontott kilencnyilas. A fenti harcosok közül van Gerwennek kétszer is sikerült. De nézzük a tényeket és az erről készült felvételt. A hétvégén pedig jön a döntő, vajon hány sikeres, vagy sikertelen leggel?

Az idei European Tour 10 állomásán nyolc olyan szituáció akadt, amikor csak az utolsó dobás választotta el a hőst a bravúros kilencnyiltól. A Dutch Darts Mastersen Benito van de Pas kétszer egymás után kidobta a T20, T19, T19 kombinációt. Majd egy T20 és T19 is megvolt, csak a D18 nem jött. 

A German Darts Mastersen Stuart Kellett 177, majd öt T20-as után a D12-et rontotta el. Phil Taylor egyetlen ET-versenyen indult, de egyből a hibátlan leg közelébe került, de a végén a D12 nem. Ahogy aztán Michael van Gerwen kétszer is, egyszer a Kim Huybrecths elleni elődöntőben.

Vicces volt, hogy egy másik verseny, Riesában Michael Smith ugyanoda dobta, ahová korábban MvG. De a legviccesebb, hogy Dave Chisnall és Andy Boulton egymás ellen, egymásnak is megmutatták, hogyan kell nyolc tökéletes dobás után a kilencedik egy picit odébb hajítani.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9411837729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása