9 Nyíl

Már selejteznek a vb-re, két hét múlva jön Bezzeg Nándor

2016. október 26. 15:00 - Denis Potvin

A hét vége a nagy selejtező tornák napja volt. Nem csak két idei sorozat, hanem a december 15-én kezdődő, év legfontosabb eseményének számító PDC-világbajnokságra is kvalifikáltak. Ami nagyon fontos, november 12-én, Bécsben a Montesino Casinóban Bezzeg Nándor áll a táblák elé és ha összejön három győztes meccs, ott lehet az Alexandra Palace-ban. Most az EADC és Fülöp-szigeteki torna ért véget, de nézzük a kvalisokat és a további programot.

slde_tag4.jpg

A Fülöp-szigeteki selejtezőben, vagyis a dél-kelet-ázsiai zónában Gilbert Ulangnak jött össze siker. a döntőben 4-1-re nyert Prussian Dela Crus ellen. Ulang 2015-ben és 2016-ban is ott volt a PDC World Cup of Dartson, a vb-n még sosem szerepelt. Az EADC (EuroAsian Darts Corporation) selejtezőjében pedig az orosz Borisz Kolcov lett az első és így indulhat a vb-n. Ői s indult már a World Cup of Dartson, a 2015-ös vb-n egy kört ment, legyőzte Haruki Muramacut, majd 3-1-re kapott ki Kevin Paintertől, 175. a WDF ranglistán.

A görög John Michael a közelmúltban  már bebiztosította  a világbajnoki részvételét a dél-európai selejtezőben Javier Toquerót győzte le), míg az új-zélandi Warren Parry, a kanadai Ross Snook, az ír Mick McGowan, a finn Kim Viljanen és a svéd Magnus Caris egyéb nemzetközi kvalifikációknak köszönhetően lehet ott majd az Alexandra Palace-ban.

e40292_98c070cd77044a758b1e345ac3d3817a-mv2_d_4210_2797_s_4_2.jpg

Nézzük még mi vár ránk:

  • Kelet-Európa selejtező

(Ausztria, Magyarország, Horvátország, Cseh Köztársaság, Szlovénia, Szlovákia, Szerbia, Macedónia, Szerbia, Bosznia, Lengyelország, Bulgária és Románia.)

(Zoran Lerchbacher, Michael Rasztovits, Roxy-James Rodriguez, Robert Marjanovic, Diermart Burger, Bezzeg Nándor, Hannes Schnier, Mitja Habjan).

November 12., szombat: Montesino Casino, Bécs, Ausztria

  • Német selejtező

Szuperliga Darts Németország Top nyolcas döntő

November 19., szombat: Denk Mal, Mönchengladbach, Németország

(Stefan Stoyke, Maik Langendorf, Kevin Münch, Dragutin Horvat, Martin Schindler, René Eidams, Michael Hurtz, Sascha Stein).

  • Közép-Európa selejtező

(Hollandia, Belgium, Luxemburg, Svájc, Liechtenstein és Franciaország)

November 20., Cafe Zaal d'n Beer, Rosmalen, Hollandia

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4511839933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása