9 Nyíl

Van Gerwen elment melegebb éghajlatra

2016. október 26. 10:00 - Turpi9

A PDC krémje gőzerővel készül az Európa-bajnokságra. Mindenkinek megvan a saját módszere. Van aki több órás intenzív gyakorlással hangol, azonban van aki más módszert vet be. A világelső Michael van Gerwen egy fényképen mutatja meg nektek, hogy ő hogy vértezi fel magát erre a rangos eseményre.

michael-van-gerwen-darts-451039.jpg

Eléggé alternatív megoldásnak tűnik. Kiderül, mennyire hatásos a módszer. Egy biztos, nem a hűvös Hollandiában, vagy már a verseny helyszínén, a belgiumi Hasseltben készült a kép, hiszen ott hajnalban öt, jelenleg 13 fokot mérnek. Hanem a napfényes Dubajban, ahol a holland világ első a Ritz-Carlton vendége volt. Fényűző szállás, de meg is teheti, hiszen a Pro Tour 2016-os idényében 270 ezer fontot sikerült neki összedobálni.  

cvxeq22wyaa8mon.jpg

Még Adrian "Jackpot" Lewisnek is üzent egy képpel, aki szintén komoly horgász hírében áll. Hát, így készülnek a nagy sztárok az év nagy hajrájára. Négy sorozat döntőjére, majd a december 15-én kezdődő világbajnokságra. Van, akinek nagyon bejött az élet...

cvcmexrwaaapqv7.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9811838315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása