9 Nyíl

Bajusztesók: Steve Beaton és Ronnie Baxter

2016. október 27. 16:30 - Turpi9

Napjainkban szerencsére egyre nagyobb média övezi a versenyeket, a darts világának életéről rengeteg videó és fénykép készül. Azonban voltak idők, mikor közel se volt ennyi. Éppen ezért nagy értéke van egy közel (vagy még akár több mint) 20 éves képnek. Egy világbajnok és egy kétszeres döntős mosolyog vissza ránk.

Egy közös van Steve Beaton és Ronnie Baxter mosolyában. Mindkét úriembernek van bajusza.

cm5kwmmwiaebqhh_1993_usa.jpg

Nem mondjuk, hogy nem változtak meg egy kicsit azóta a fiúk, de Beaton azóta is őrzi bajuszát, igaz kicsit már megőszült, a göndör (talán dauerolt) haj is már a múlté.

untitled-1_1.jpg

Egyébként ők ketten az 1997-es WDF World Cup-on párosban együtt indultak és egészen a döntőig meneteltek, ahol aztán a Martin Philips, Sean palfrey duó nyerni tudott. Bayter amúgy kétszer volt BDO-vb-döntős és kétszer PDC-vb-n negyeddöntős. Ott lesz Players Championship döntőjében. A PDC-nél jelenleg az 58. helyen áll.

Beatonnak is szépen alakult a karrierje. 1993-ban megnyerte a World Masterst, 1996-ban a BDO-világbajnokságot. Számos tornán lett elsőa PDC-nél a 24. helyen áll jelenleg, a World Series of Darts és a Players Championshp döntőjében is találkozunk majd vele.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr911789297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása