9 Nyíl

Kicsit elemezzük, miért van Gerwen volt a legjobb a hétvégén

2016. október 31. 16:54 - Turpi9

Tegnap befejeződtek a European Championship of Darts küzdelmei, ahol rengeteg mérkőzést láthatott a tisztelt közönség, és emellett nem csak mérkőzésszámban, hanem minőségben is kimagaslottak a játékosok. A statisztikákat és az érdekességet kedvelő olvasóink csettinthetnek egyet, hiszen a következő két képen ilyen tartalom van.

cwdwra_xyail1ci.jpg

Az első képen a 3 nyilas maximumoknak, azaz a 180 statisztikáját láthatjátok körönként lebontva, illetve az egész tornának az összesítését. Michael van Gerwen itt is kiemelkedőt nyújtott, a számok nem hazudnak.

cwga8zbwcaegfpn.jpg

A második képen a mérkőzéseken elért átlagokat nézhetitek meg, természetesen itt is körökre lebontva. Külön sávban az összesített és az első 9 nyílból elért átlag. A holland világelső itt is kimagaslik a mezőnyből.

cwgxq_awcaektqj.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7011917951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása