9 Nyíl

November első hétvégéjén sem fukarkodnak a skótok

2016. november 02. 10:30 - Denis Potvin

World Series Of Darts Final - beharangozó

A vasárnap nemcsak MvG fenomenális játékáról és győzelméről szólt, hanem arról is, hogy elkészült a november 5-én és 6-én Glasgowban megrendezendő World Series Of Darts Final sorsolása is.

worldseriesofdarts777_437.jpg
Néhány szó magáról a versenyről: az idei év hat World Series állomása után rangsorolták a legjobb 8 játékost a következőképpen:

Michael van Gerwen

Gary Anderson

Phil Taylor

Dave Chisnall

Adrian Lewis

James Wade

Peter Wright

Raymond van Barneveld

Hozzájuk csatlakozik négy játékos a világranglistáról, mégpedig Robert Thornton, Michael Smith, Jelle Klaasen és Mensur Suljovic személyében (fontos megjegyezni hogy itt még az október 9-i állás alapján került be az előbb említett négy játékos). További négy játékos szerzett „kvótát” a versenyre a korábban megrendezett selejtezőn: Steve Beaton, Simon Whitlock, Brendan Dolan és Joe Murnan. Nyolc játékost pedig a PDC-től kapott meghívást: Kim Huybrechts, Benito van de Pas, Gerwyn Price, Daryl Gurney, Joe Cullen,  Cristo Reyes, Max Hopp, és Josh Payne.

A sorsolás pedig a követezőképpen alakult:

Első forduló:
Gerwyn Price – Steve Beaton
Brendan Dolan – Simon Whitlock
Max Hopp – Cristo Reyes
Jelle Klaasen – Kim Huybrechts
Joe Murnan – Joe Cullen
Daryl Gurney – Josh Payne
Benito van de Pas – Michael Smith
Mensur Suljovic – Robert Thornton

Második forduló (ágrajz szerint):
Michael van Gerwen – Price / Beaton
Raymond van Barneveld – Dolan / Whitlock
Adrian Lewis – Hopp / Reyes
Dave Chisnall – Klaasen / Huybrechts
Gary Anderson – Murnan / Cullen
Peter Wright – Gurney / Payne
James Wade – van de Pas / Smith
Phil Taylor – Suljovic / Thornton

Az első és második fordulót november 5-én játsszák le. Ezek a meccsek hat nyert legig tartanak. A negyeddöntők 6-án kezdődnek és tíz nyertig tartanak már. Az elődöntőkben és a döntőben pedig 11 leget kell sikeresen teljesíteni.

A pénzdíjak: A győztes 30.000 fontot, a második helyezett 15.000-et kap. A két elődöntőben vesztes nyereménye 10.000 font, míg a negyeddöntők vesztesei 7.500 fonttal gazdagodnak. A második kör vesztesei részére 5.000 fontot utal a PDC, míg akik az első körben kikapnak ők is keresnek 2.500 fontot.

Kis kedvcsinálónak pedig itt a tavalyi igazán remek döntő felvétele:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr311921031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása