9 Nyíl

Az első ember, aki visszautasította a Premier League-t

2016. november 24. 20:30 - Denis Potvin

Az utóbbi időben több írás is megjelent annak kapcsán, hogyan alakul jövőre a Premier League mezőnye. Nem csak bennünk, a PDC irányítóiban is felmerült annak lehetősége, hogy frissítsék a mezőnyt jövőre és olyanok kerüljenek esetleg be a legjobbak közé, akik idén kimagaslóan teljesítettek, így Mensur Suljovic, Jelle Klaasen, Kim Huybrechts, s a többi. Nos, valaki már megírta a levelét a PDC-nek.

suljovic-order-of-merit.jpg

És ő nem más, mint az év legnagyobb fejlődését bemutató Mensur Suljovic. Elsőre döbbenetes a levél tartalma, hiszen a derék Mensur köszöni szépen, de egyelőre nem kér a Premier League világából. De mielőtt még bárki orbitális nagyképűséggel vádolná osztrák barátunkat, ki kell jelenteni, sportszerű döntést hozott.

Azt közölte most az egyik német, darts-cal foglalkozó szakportálnak, hogy vívódott, de aztán úgy döntött lemondja a lehetséges részvételt:

"Ennek az az oka, hogy úgy érzem, még nem állok készen a Premier League-re. Sokan voltak, akik éltek a lehetőséggel és aztán nem tudták azt a játékot hozni, ami elvárható lett volna tőle. Én szeretnék még jobb játékot mutatni, hogy aztán büszkén vállalhassam a szereplést. Az is közrejátszott ebben, hogy beszéltem a családommal és a barátaimmal is, az ő véleményükre is kíváncsi voltam. Hetekig, hónapokig több napot kellene minden héten az Egyesült Királyságban tölteni, rengeteg energiát, pénzt emésztene fel és a családommal sem tudnék annyi időt együtt tölteni."

Kalaplengető, becsületes szavak, mi is megemeljük a miénket. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3311994964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wagner Rinaldo-Rinaldini 2016.11.25. 17:34:43

Szerintem ráért volna akkor lemondani a szereplést ha valóban felkérték volna...
süti beállítások módosítása