9 Nyíl

A világbajnok számára véget ért a Players Championship

2016. november 26. 19:07 - Denis Potvin

Csah Converters Players Championship Finals - második nap (délutáni program)

De kiesett James Wade és Adrian Lewis is a második körben. Volt viszont vidám ember is azért a Cash Converters Players Championship Finals második napján. Ő Dave Chisnall, aki James Lewis ellen nyert nagy csatában. Michael van Gerwen tovább menetel, nagyon könnyen intézte el honfitársát, Vincent van den Voortot. De nézzük mi történt ma és mi várható még késő este.

as908xwg53na125t6s69ww2mq.jpg

Michael Van Gerwen esetében nehéz kifogyni a jelzőkből, most a remek formája mellett a száz feletti átlagát is ki kell emelni (102). Este majd Josh Payne ellen folytatja, miután a kenti fiatalember Barry van Peert győzte le.

A nap hőse eddig Kim Huybrechts, aki valami földönkívüli módon dobált, 108-as átlagot ért el. Szegény Daryl Gurney-nek esélye sem volt, 129, 101, 106-os kiszállók, csak néhány dolgot kiemelve. Brendan Dolan jön a belgának, aki nagyon megszenvedett a 64. kiemelt Jermaine Wattimena ellenében.

Raymond van Barneveld Adrian Lewist győzte le nagy csatában. A holland keményen dolgozik megint a legjobbak közé kerülésért, 100, 121-es kiszálló és már 5-1-es előnye is volt a meccsen. Jöhet Joe Cullen, aki a másik osztrákot, Rowby-John Rodriguezt nagyon simán küldte haza. Az egykori lakeside-i világbajnok, Christian Kist meglepő könnyen nyert Dimitri van den Bergh ellen, négy egymás utáni leget nyerve. Chizzy pedig úgy nyert 6-4-re, hogy már 5-1 is volt a javára.

A pénteki kilencnyilas, Alan Norris is folytatta a menetelést. Terry Jenkins pedig hiába vezetett 4-1-re és 5-2-re is, a végére nagyon megizzadt. Gary Anderson pedig hiába dobált 101,61-es átlagot és még a kiszállói is rendben voltak, Ron Meulenkamp elképesztően játszott, még egy 146-os kiszállója is volt. 5-5-ig fej-fej mellett mentek, aztán a döntő legben ötven pontos előnye is volt Andersonnak, de jött egy 180-as a másik oldalról, majd egy elrontott 40-es kiszálló a skóttól, aminek bukás lett a vége.

Búcsúzott Simon Whitlock is, Peter Wright pedig James Wade-et intézte el. Wright 104,61-es átlagon fejezte be, csak 2-1-ig volt szoros, onnan hármat nyert Wright, és Wade-nek csak a szépítés maradt.

Cash Converters Players Championship Finals - Butlin's Resort, Minehead:

Főtábla:

Dave Chisnall 6-4 Jamie Lewis

Mick McGowan 3-6 Alan Norris

Brendan Dolan 6-5 Jermaine Wattimena

Kim Huybrechts 6-1 Daryl Gurney

Michael van Gerwen 6-1 Vincent van der Voort

Raymond van Barneveld 6-4 Adrian Lewis

Peter Wright 6-2 James Wade

Ron Meulenkamp 6-5 Gary Anderson

Második tábla:

Dimitri Van den Bergh 2-6 Christian Kist

Vincent Kamphuis 2-6 Jelle Klaasen

Simon Whitlock 3-6 Darren Webster

Jan Dekker 1-6 Justin Pipe

Josh Payne 6-4 Berry van Peer

Joe Cullen 6-0 Rowby-John Rodriguez

Ian White 5-6 Terry Jenkins

Jeffrey de Graaf 1-6 Robbie Green

Az esti program (tíz győztes legig) 20 órától:

Főtábla:

Dave Chisnall v Jelle Klaasen

Raymond van Barneveld v Joe Cullen

Michael van Gerwen v Josh Payne

Peter Wright v Ron Meulenkamp

Második tábla:

Christian Kist v Justin Pipe

Darren Webster v Alan Norris

Brendan Dolan v Kim Huybrechts

Terry Jenkins v Robbie Green

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6312001090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása