9 Nyíl

Scott Waites kétszeres BDO világbajnok

2016. január 10. 21:25 - II. János Pál

Elérkeztünk a British Darts Organisation által szervezett világbajnokság döntőjéhez. A PDC vébédöntőjéhez hasonlóan 7 nyert szettre játszottak a játékosok. Az angol Scott Waites és a kanadai Jeff Smith küzdött meg a trófeáért és a 100 ezer angol fontos fődíjért. De mi történt a meccsen?

Tovább
Szólj hozzá!

Waites és Jeff Smith vívja a BDO-vb döntőjét

2016. január 10. 12:28 - Denis Potvin

A 2013-as világbajnok, az angol Scott Waites örült iramba kezdett, amióta a második fordulóban 0-3-ra állt a belga Geert De Vos ellen a Lakeside-ban zajló BDO-világbajnokságon. A derék szigetlakó megfordította azt a bizonyos meccset, legyőzte az első kiemeltet, majd az elődöntőben gyakorlatilag…

Tovább
Szólj hozzá!

Waites hatalmas lendülettel az első kiemeltet is kiverte

2016. január 09. 13:22 - II. János Pál

Pénteken lejátszották a BDO darts-világbajnokság férfi negyeddöntőit. Ezúttal is volt csillaghullás és nagyszerű meccs. A 2013-as világbajnok például akkora lendületet kapott a csütörtöki, 0-3-as fordítástól, hogy ezzel a lendülettel elsöpörte az első kiemeltet is. De nézzük a részleteket.

Tovább
Szólj hozzá!

A 2013-as világbajnok 0-3-ról jött vissza

2016. január 08. 10:23 - Denis Potvin

Kialakult a negyeddöntő mezőnye a BDO darts-világbajnokságon. A lakeside-i torna felső ágán az esélyesek jutottak el végül a legjobb nyolcba, az első helyen kiemelt Glen Durrant a kilencedik Scott Waites ellen fog játszani, aki elképesztő nagy meccsen győzte a belga Geert de Vost, míg a holland…

Tovább
Szólj hozzá!

Egy fiatal hollandé volt a nap BDO-meccse

2016. január 07. 10:34 - Denis Potvin

Négy sima, és egy nagyon szoros meccsel folytatódott a BDO-világbajnokság, amelynek a tétkje már a negyeddöntőbe jutás volt. Az első helyen kiemelt Glen Durrant könnyen vette az akadályt, szettveszteség nélkül verte Larry Butlert. Két kiemelt így is búcsúzott szerdán a Lakeside Country Clubban.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása