9 Nyíl

Csupa móka és kacagás

2017. január 04. 19:00 - adam_f

William Hill PDC darts-világbajnokság - színes visszatekintés

Szerencsére nem voltunk híjával az idei világbajnokságon sem a viccesebbnél viccesebb jeleneteknek, amelyek akaratlanul is mosolyt csaltak a nézők, illetve a mi arcunkra is. Voltak olyanok, amelyeket előre megkoreografáltak, és szerencsére voltak olyanok is, amelyeket improvizálták, ezzel is megnevettetve és megmozgatva az AllyPally közönségét. Színes válogatásunk következik.

pdc_1.jpg

Kezdjük a bevonulásokkal. Nálam az abszolút prímet a holland Jerry Hendriks-é viszi, aki a Peter Wright elleni mérkőzésen csinált egy olyan össznépi walk-on-t, amire a nép is vevő volt...

Természetesen Peter Wright sem adta alább...de róla tudjuk, hogy mindig megadja a módját a bevonulásainak (a képminőségért elnézést kérünk):

Ez pedig már csak hab volt a tortán, amikor a két dartsos együtt perdült táncra a színpadon...ebből is látszik, hogy Jerry is mindig benne van egy jó kis buliban...

A másik nagy kedvencem a görög John Michael belépője, aki a Zorba taktusaira lépett fel a színpadra, és ha már ott volt, akkor le is nyomott egy rögtönzött szirtakit...

És ha már táncolunk: Nem szabad megfeledkeznünk a mi kedves, fiatal és táncoslábú belgánkról, Dimitri van den Bergh-ről, aki természetesen a tőle megszokott profizmussal adta elő a tőle már megszokott megkövetelt táncos bevonulását (a felvétel minőségéért újfent elnézést kérünk, de az érzés mindent elmond).

Ha már a bevonulásoknál tartunk: John MacDonald nagyon profin kezelte le azt a bakit, amikor kétszer is sikerült színpadra szólítania az északír Daryl Gurney-t. Persze Mark Webster arcát azért érdemes megnézni...de ő legalább viccesnek találta a dolgot.

Szegény Szun Csiang viszont biztosan oda fog figyelni ezentúl a lába elé. A Corey Cadby elleni előselejtezős mérkőzésen ugyanis elfelejtette ezt a kis apróságot...persze a reakció sem maradt el (nem, nem az én barátnőm volt).

A döntő alatt a pódiumra futó örülttel kapcsolatban is már írtunk nektek egy hosszabb lélegzetvételű posztot, ám ezután egyből el is indult a találgatás, hogy ki is lehetett az, aki tényleg le akarta nyúlni a kupát. Íme, a két lehetséges elkövető (remélem, érzitek a poént)...

15825842_10206432937461394_6081596151193626588_n.jpg

barni.jpg

Na, és a végére következzék a világ leggyorsabb 180-asa. A fiatal benzinkutas, és Rapid becenévre hallgató Ricky Evans abszolút rekordot döntött azzal, hogy 2,16 másodperc alatt helyezett el három tökéletes triplát a 20-as szektorban. A jövő nagy kérdése, hogy ki lesz képes esetleg utána csinálni?

 

Bízunk benne, hogy jövőre is be tudunk majd számolni ilyen, és ehhez hasonló színes pillanatokról. Addig pedig élvezzétek ezt az összeállítást, és persze kövessetek minket továbbra is... :) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6312094275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása