9 Nyíl

A szakértőnknél Jamie Hughes a favorit

2017. január 09. 15:57 - Denis Potvin

Török László elemez

Két napja zajlik Lakeside-ban a BDO-világbajnokság és több meccsen vagyunk már túl. Az Eurosport magyar szakkommentátorja, Török László is végigkíséri az eseményt, nem csak figyeli, de meglátásaival is segíti a munkánkat. Ő így látta az első két napot.

darts4.jpg

"Az én favoritom Jamie Hughes. Szerintem ő a jövő, a végső küzdelmek résztvevője lehet!  Martin Adamsen látszik, hogy betegséggel küzd. Pár évvel ezelőtt ez a mérkőzése nem lett volna ilyen szoros.

Ő arról  volt híres, hogy  minden saját kezdésére odafigyelt, azokat biztosan hozta, az ellenfél legkisebb megingását mindig kihasználta könyörtelenül. Ez a taktika, most akadozott, félek, hogy ezzel sokra nem fog menni idén.

Tony O'Shea  hozta, amit mostanában a VB-ken tud: a semmit. Ő egy igazi mentális tanulmány lehet egy sportpszichológusnak. Eddig azért csak a döntőkben jött rá a remegés, most már ez első meccsén, aminek elő sem kellene jönnie egy jó formában lévő O'Shea-nak.

A nőknél nálam Lisa Ashton a favorit. Tavaly közvetlenül a vb előtt halt meg az apukája, látszott is az eredményen."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5812112511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dolmányos varjú 2017.01.09. 16:14:11

Nagyon kíváncsi leszek Veenstra-ra, szerintem ő akár meg is lepheti a topjátékosokat.
süti beállítások módosítása