9 Nyíl

Magyarok lettek az osztrák bajnokok

2017. január 18. 18:00 - Denis Potvin

Szép magyar sikerek születtek a múlt hét végén Ausztriában, Wiener Neustadt-ban, az ÖDSO Masters elnevezésű soft osztrák bajnokságon, amely a helyi lapok szerint részvételi csúcsot hozott, 320 férfi és 101 női versenyző állt táblák elé.

osdo1.jpg

Foto: Blacksportsphotos.at | Johann Schwarz

Alexits Tamás még Zoran Lerchbacher-t és Hannes Schniert is megelőzve lett bajnok. A tripla vegyescsapatok vetélkedését a Puskás Erzsébet, Végső János, Melisek Zsolt csapat nyerte meg. Bravó! De születtek még szép eredmények.

A férfiaknál Baranyai László az 5. helyen végzett, Végső János a 17. lett. A nőknél Tőrő Zsuzsanna a 7. helyen végzett, míg Puskás Erzsébet a 13. helyen fejezte be. Férfi párosban a Végső-Melisek duó a legjobb négybe jutott és negyedik lett. Itt ki kell emelni, hogy Mensur Suljovic lett a bajnok. Női párosban Tőrő, Puskás kettősünk az 5. helyen végzett. A vegyes párosban Tőrő 17., Alexits és Puskás a 25. helyen végzett.

Ahogy később megtudtuk (figyelmeztettek minket rá), a magyarok osztrák színekben, osztrák klubok játékosaként érték el ezeket a nagyszerű eredményeket. 

osdo2.jpg

Foto: Blacksportsphotos.at | Johann Schwarz

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr212135851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása