9 Nyíl

Anglia vs. Európa - avagy játék és szórakozás

2017. február 16. 16:29 - adam_f

Csak egy videó

Természetesen a Premier League sorozatban részt vevő tíz játékosnak is marad ideje az önfeledt szórakozásra, főleg úgy, hogy ezt kedvenc tevékenységük, vagyis a darts közben tehetik meg. Természetesen mindenki kedvenc MC-je, John McDonald is emelte az esemény fényét, amelyben a tíz játékos két csapatban, valamint négy játéktípusban mérte össze tudását. Nézzük, milyen sikerrel tették mindezt.

Az első játék a sokatmondó Killer elnevezést kapta. A játék lényege, hogy a csapatoknak összesen három élete van, mely alatt a legtöbb találatot kell elérnie. Az a csapat, amely hibázik, elveszít egy életet, a játékot pedig az a gárda nyeri, amelyiknek több élete marad. Az angolokat ezúttal James Wade és Dave Chisnall képviselte, míg Európát a két skót, Gary Anderson és Peter Wright. Természetesen a célpontokon is csavartak egy nagyot, arról nem is beszélve, hogy a játékosok ezúttal egyenlő esélyekkel indultak, mivel mindenki ugyanazokkal a nyilakkal dobott (kivéve Wade-et)...

A második játékot nagyjából a Fotózkodás címszóval adhatnánk vissza (ennél jobb magyar megfelelőt én sem találtam rá, amit meg igen, az nem éppen egy ilyen oldalra való), ugyanis itt a feladat az volt, hogy a két csapatnak az ellenfelek bábuit kellett célozniuk, és bevinni rajtuk négy találatot. Aki először elérte a négyet, az nyert (a kipattanó nyíl is ért). Angliát ebben a játékban Phil Taylor és Adrian Lewis, míg Európát Jelle Klaasen és Kim Huybrechts képviselte...

A harmadik játékban a két csapat feladata az volt, hogy előbb érjen el 250 pontot a másiknál, mégpedig úgy, hogy meghatározott sorrendben (zöld=25, kék=50, piros=75 és sárga=100) kellett eltalálni a színes köröket. Európa csapatát ezúttal a holland duó (Michael Van Gerwen és Raymond van Barneveld), Angliáét pedig Adrian Lewis és James Wade alkotta.

A negyedik és egyben utolsó játékban már mindenki játszott, természetesen saját nációjukat képviselve a klasszikus High Score játékban. A cél persze nem volt más, mint a legtöbb pont elérése. A színes körök ezúttal is pontokat jelentettek (zöld=25, kék=50, piros=75, sárga=100 és a rózsaszín=250), ám itt már nem kellett sorrendben dobálni rájuk. Az angolok becsületére legyen mondva, derekasan összeszedték magukat, és próbálták ledolgozni a hátrányukat, de a négyfordulós játékot végül Európa nyerte 600-500 arányban. Ahogy MvG is megfogalmazta a játék végén: "Európa megint jobb volt..." - persze majd holnap kiderül, hogy mire lesznek egymás ellen képesek, éles helyzetben. Addig viszont élvezzétek a videókat, melynek végén Gary Anderson a győztesnek járó pénzt egy Parkinson-kórral foglalkozó intézmény javára ajánlotta fel. Respekt!

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2212266448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása