9 Nyíl

Megy a szócsata Taylor és Huybrechts között

2017. február 23. 13:32 - Denis Potvin

A Premier League csütörtöki fordulójában tizenharmadszor találkozik egymással Phil Taylor és az idei újonc, Kim Huybrechts. Kis szócsatával melegítettek a játékosok a ma estére, Taylor odamondott egy picit a belgának, megpróbálva lehűteni túlbuzgóságát. Legalábbis ami a legenda szerint Huybrechtset jellemzi.

taylor-huybrechts.jpg

Valóban a Hurrikán közismert arról, hogy nagy elánnal ünnepli a megnyert pontjait, legeit. Erre mondta Taylor azt, hogy szerinte ez a bohóckodás a belga játékának a kárára is megy, írta Josh a szokásos PL-előzetesében

"Kim egy harcias játékos, aki szeret örömében ugrálni, de észrevettem, amikor ugrálni szokott, mindig elverik."

Persze a belga is rögtön válaszolt. Azt mondta, hogy kicsit bizonytalanul mozog még a színpadon, és ezt a fajta feszültségét próbálja így levezetni, de igyekszik megtalálni a középutat, hogy ne legyen kínos a viselkedése, azzal együtt is, hogy neki pont ilyen a habitusa.

"Megpróbálok a feladatra koncentrálni, és tenni a dolgomat. Pont nem érdekel, hogy mit mond Phil Taylor, vagy bárki más. Tavaly is beszólt, akkor felbosszantottam ezen magam, idén nem fog ez előfordulni, bármit mondta. Játszom a játékomat és nem megyek bele semmiféle szavak háborújába."

Hát, este kiderül, mennyire zaklatták fel Taylor szavai Huybrechtset. Eddigi 12 meccsükből 11-et Taylor nyert meg, az egyetlen belga győzelem a 2015-ös PDPA Players Champiosnhip Ireland torna elődöntőjében született, amiko 6-5 lett a belgának. Legutóbb tavaly decemberben, a PDC-világbajnokságon meccseltek és Taylor a nyolcaddöntőben 4-2-re nyert.

A mai program:

20:00 Dave Chisnall v Jelle Klaasen

20:45 Michael van Gerwen v Adrian Lewis

21:30 Gary Anderson v James Wade

22:15 Phil Taylor v Kim Huybrechts

23:00 Raymond van Barneveld v Peter Wright

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7312285061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása