9 Nyíl

Szponzorváltás a Grand Slam of Darts sorozatban

2017. március 16. 16:16 - adam_f

Bizony, jól látjátok a címet. A 2017-es Grand Slam of Darts versenyét immáron nem a Singha Beer szponzorálja, hanem a sportfogadásokkal foglalkozó bwin nevű cég veszi át az eddigi névadó támogató helyét ettől az évtől.

bwin-grand-slam-of-darts_1sxwlpsgelfc31n3zron8swrch.png

A bwin neve valószínűleg már nem lehet annyira ismeretlen a dartsrajongók körében, mivel a 2014-es és a 2015-ös páros-világbajnoksághoz is ők adták a nevüket és támogatásukat. A PDC jelenleg két évre kötött megállapodást a sportfogadásokkal foglalkozó céggel.

"Örülünk, hogy a bwin adja nevét a Grand Slam of Darts-hoz - fogalmazott Barry Hearn, a PDC elnöke. Amikor 2014-ben és 2015-ben a páros-világbajnokságot is támogatták, nem kis érdeklődést produkáltak Németországban.

Az ő támogatásuk által ebben a kilenc napban nemcsak Wolverhampton, hanem - a Sky Sports és a nemzetközi televíziós partnereink segítségével - az egész világ is megismerheti őket" - fejezte be közleményét a PDC első embere.

Adam Lewis, a bwin marketing igazgatója is hasonló módon közelített a dologhoz:

"Nagyon örülünk, hogy mi lehetünk a Grand Slam of Darts főszponzorai. Ez egy hatalmas verseny, amelynek évről-évre növekszik a népszerűsége mind Angliában, mind pedig nemzetközi szinten.

A darts egyre jobban megindult felfelé, így ez most pont jól jött nekünk, hogy újra megjelenjünk a PDC-nél ennek a rangos versenynek a támogatásával."

A PDC és BDO 32 fős mezőnyét felvonultató verseny 2017. november 11-19. között kerül lebonyolításra Wolverhamptonban. A versenyt a Sky Sports fogja közvetíteni, de emellett a PDC TV műsorán is látható lesz.

A 450.000 font összdíjazású versenyre (melyből a győztes 110.000 fontot kap) eddig az alábbi versenyzők kvalifikáltak:

PDC:

Michael van Gerwen (2017-es PDC-vb győztes)

Corey Cabdy (A PDC ifjúsági világbajnoka)

Peter Wright (2017-es UK Open győztes)

Gary Anderson (A PDC-vb döntőse)

James Wade (A 2016-os Grand Slam döntőse)

Berry van Peer (A PDC ifjúsági vb döntőse)

Gerwyn Price (A UK Open döntőse)

Dave Chisnall (A Players Championship döntőse)

BDO:

Glen Durrant (A 2017-es BDO-vb győztese)

Danny Noppert (A 2017-es BDO-vb döntőse)

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3812340905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása