9 Nyíl

Hétvégén a darts is vesz egy nagy levegőt

2017. március 18. 09:15 - Denis Potvin

Igen, most egy picit csendes, tán borongós hétvége következik, mint amilyen ebben a pillanatban az időjárás, ha kinézünk az ablakon. A PDC-nél a legfontosabb esemény a rövidesen kezdődő, kétnapos, az idei sorozatban az 5. és a 6. Development Tour állomás. Sok hazai versenyt rendeznek, közte MDL fordulót is.

pdc-unicorn-development-tour_1hkgg7rryjusm1gmkfeld8c6fz_1.jpg

Ahogy a szerkesztőségünk több tagja, e sorok írója is készül már a néhány óra múlva kezdődő versenyre. Adózzatok Ti is szeretet sportunknak ma, mert kirándulni menni, az bizony rossz ötlet lesz.

De néhány szót a Development Tourról. Wiganban, a Robin Park Tennis Centre-ben csapnak össze a 16 és 23 év közötti tehetségek szombaton és vasárnap is, a lehetőségek mellett összesen 10 ezer fontról szól a nap, a győztes kétezret, az első körös kieső 50 fontot kap. A meccsek hét legig, majd az elődöntőtől kilenc legig tartanak majd.

Természetesen össze fogjuk foglalni versenyt, addig is mindenkinek jó dobálást.

Game On!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3612347665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása