9 Nyíl

Jótékonykodott a volt világbajnok

2017. március 27. 12:27 - Denis Potvin

Fájdalmas búcsúra gyűltek össze a nyugat-yorkshire-i, Crosland Moor városka dartscsapatának tagjai. Az egyik társuk, egy bizonyos Javeed Ghafar munkahelyi balesetben az életét vesztette. Az Erdészek névre keresztelt csapatnak volt a tagja, ahogy Scott Waites is, aki 2013-ban és 2016-ban is világbajnok lett.

Waites rendszeresen lejár a csapata meccseire, amikor csak tehette és most szomorú kötelességének tett elegét, amikor meghallotta társa halálhírét. Azt nem tudni mekkora, de egy komolyabb összeget gyűjtött össze egykori csapattársa családjának, az asszonynak és a két árván maradt gyereknek.

A Waites alapította csapat a Huddersfield városi bajnokságán, illetve a Yorkshire régió bajnokságaiban szerepel, és amikor Waites éppen ráér segíti a csapaát. A 40 éves dartsos az idei BDO-világbajnokságon a negyeddöntőben esett ki. Azóta Dutch Openen szerepelt, de ott gyorsan búcsúzott, majd a Hal Openen negyeddöntős, a Hal Mastersen elődöntős volt.

 waites_ghaffar.jpg

A képen hátul, bal oldalon az elhunyt csapattárs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5812374341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása