9 Nyíl

Judgement Night előtt, Judgement Night után!

2017. március 29. 23:54 - Viking958

betway Premier League Darts - statisztikák

Holnap vége a Premier League első szakaszának, majd erre az évre elbúcsúzunk Kim Huybrechtstől és Jelle Klaasentől. Előtte viszont pillantsunk bele szokás szerint a statisztikákba.

betway-premier-league-darts_dtj6wfbqb6da14cp3c71inhp1.jpg

Michael van Gerwen bepótolta elmaradt mérkőzését és ennek megfelelően át is vette a vezetést, de a nap végén Barney megtréfálta és legyőzte, ami az idősödő holland számára már a 3. helyet jelenti a tabellán. Wade újabb vereségével már csak a 7., össze kell szednie magát, ha a 16. forduló után a top 4-ben akar lenni.

pltabella_7.png

A kiszálló statisztikáira rápillantva elkap a nevetés, ugyanis Klaasen volt a nap legjobbja, azon a bűn rossz meccsen azzal sikerült magát játékban tartania, hogy nagy hatékonysággal vágta be a duplákat. A nap leggyengébbje Huybrechts lett ezúttal, ha a százalékokat nézzük, azonban Lewis sokkal rosszabbul teljesített, 19 nyilat hibázott el egy meccsen, ami az idei szezon legpocsékabb teljesítménye. Wright első fordulós teljesítményét sikerült alulmúlnia a kétszeres világbajnoknak, akkor a skót 18 nyilat hibázott a győzelem felé vezető úton.

kiszallopl_6.png

Az összetett állás sokat nem változott, de ennyi forduló után már nem is tud annyit változni. Michael van Gerwen maradt az élen, habár Gary Anderson és Phil Taylor megközelítette a hollandot. Klaasen a szuper teljesítményével kicsit közelebb lopózott a mezőnyhöz, de 33%-os teljesítménye még mindig nem elég semmire.
A sokat használt duplák közül továbbra is a D5 esik be a legtöbbször, Huybrechtsnek és Wadenek már nem egyszer mentette meg a legjét. A Hurrikán például hibátlan idén ezen a szektoron, de van egy érzésem, hogy ezt a 4 találatot inkább leváltaná 4 pontra a tabellán...

kiszalloplossz_6.png

Ez a nap sem telt el 100 feletti kiszállók nélkül, ugyanis Anderson úgy gondolta, hogy bever hármat és átveszi a vezetést. A korábbi éllovas Wright sem tétovázott, a nap legnagyobb kiszállójával (156) tartja a lépést, és most már kezdenek elszakadni a mezőnytől ők ketten.

magaskiszallo_6.png

Az átlagok kicsit tovább romlottak, köszönhetően a Lewis – Klaasen meccsnek, ezt leszámítva viszont elég erős napunk volt, így is 96 feletti átlagon zártunk. Továbbra is csak ketten ütik meg a 100-at, azonban Klaasen már 92 alá esett, talán holnap tud javítani, bár igazából már mindegy neki. Az előző évekhez már nem is hasonlítom, mert nagyon messze kerültünk a 99-es álomhatártól, a rekorddöntés valószínűleg el fog maradni.

platlag_5.png

Végül jöjjön Wade felségterülete, a 100 feletti dobások. A Gép még mindig vezet, de már közel sem akkora előnnyel, mint hetekkel ezelőtt, ugyanis Wright látótávolságon belülre került. Ami szembetűnő, hogy Chisnall mennyire gyenge. Ha csak a bennmaradókat nézzük, akkor Lewis a legközelebbi játékos, de tőle is 31 ’ponttal’ marad el Chiz. Ez a továbbiakban nagyon kevés lesz, ha nem nyolcadikként akar zárni.

tons_5.png

 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8512385825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása