9 Nyíl

Két éve nem volt ilyen erős csütörtökünk!

2017. április 12. 15:30 - Viking958

Itt a szerda, itt vannak a jól megszokott statisztikák. Már csak nyolcan vannak versenyben és ez a nyolc játékos iderittyentett egy olyan estét, amilyenre egész szezonban vártunk!

pltabella_9.png

A tabellán nem sok változott a múlt héthez képest, csupán Taylor és Anderson cseréltek helyet. Wade elveszítette mindkét meccsét csütörtökön, így teljesen kilátástalan helyzetbe került, ahogy Chisnall is, akinek muszáj lett volna legyőznie Wrightot. Van Gerwen viszont stabilan játszik, Wade ellen előkapta az űrdartsot és megszilárdította vezető pozícióját.

kiszalloplossz_9.png

A kiszállók nagyon potyogtak a tízedik játéknapon, Gary Anderson kivételével mindenki 40% felett teljesített, de a nap teljesítménye Chizzy-é volt, aki 6 duplát vert be 8 kísérletből. Anderson az Judgement Nighton nyújtott teljesítményét úgymond kompenzálta és idetette nekünk a szezon leggyengébb formáját Az összteljesítmény viszont erősen emelkedik, két játéknap alatt 37,2-ről 38,6%-ra emelkedett a sikeres kiszállók aránya. Vajon elérjük a 40-et?

magaskiszallo_8.png

A 100 feletti kiszállók versenyében sincs nagy változás, mindössze a két legenda zárkózott fel Wrightra. Érdekesség, hogy Taylor eddigi nyolc 100 felettijéből három 121-es van, rajta kívül Anderson, Wright, Barneveld és Wade is dobott már 121-et a szezonban, úgy tűnik ez a játékosok kedvenc magas kiszállója, vagy csak ez a legkönnyebb?

platlag_7.png

Az átlagokra pillantva feltűnik, hogy milyen hatalmasra duzzadt van Gerwen előnye, ő az egyetlen 105 felett, de rajta kívül is csak Anderson képes 100 felett maradni. Az előző héthez képest ezúttal már mindenki 95 fölé került a bennmaradt játékosok közül és ennek a parádézásnak köszönhetően az összátlag is emelkedett. 97,3-ről 97,83-ra, reméljük holnap is ilyen csodás esténk lesz, és ismét elérjük a 103,01-es átlagot, ugyanis múlt héten ennyit teljesítettek az urak.

tons_7.png

Wade-országba is látogassunk el kicsit az elemzésünk végén, ugyanis továbbra is ez a helyzet. Az angolnak nem jönnek a győzelmek, de továbbra is termeli a 100 feletti dobásokat. Ő lépte át először a 300-as határt az összesítésben. A 200 100+-hoz is ő áll a legközelebb, azonban a 140+ tekintetében már MvG vezet, aki elsőként érte el a 100-at. A maximumok tekintetében Barney továbbra is nagyon erős, már 44-nél jár, ami meccsenkénti 4-es átlag.
Végül érdekességként megemlíteném, hogy 41 db 180 született a múlt héten, ami 2015 márciusa óta a legtöbb, akkor a hetedik fordulóban 42 jött össze.

Holnap egy újabb forduló jön, ezúttal Liverpoolban csapnak össze egymással a nyolcak! Az eseményeket figyelemmel követhetitek a Sport TV-n, holnap este 8-tól.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3612419415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása