9 Nyíl

Lehet még tovább emelni a színvonalat?!

2017. április 19. 19:02 - Viking958

Már csak  4 játéknap van hátra a rájátszásig, de addig még hatalmas csaták várhatóak a középmezőnyben, ahogy ez az elmúlt héten is történt. Beszéljenek a számok..

pltabella_10.png

A tabella rettentő szoros még mindig, Taylor és Lewis mindössze egy pontocskával van Anderson és Barneveld mögött, de utóbbiaknak több mérkőzésük van, így itt még bármi megtörténhet. Wade és Chisnall lassan lemondhat a rájátszásról, míg van Gerwen öregurasabb tempóra válthat, akkora az előnye. Wright a kakukktojás ott a második helyen, de ő sem lehet nyugodt a formáját elnézve.

platlag_8.png

Az átlagok tekintetében kicsit zárult az olló, MvG ismét 105 alá csúszott és most már Wright is a 100-at ostromolja. Igazából az elmúlt két hét parádéja miatt majdnem mindenki javuló tendenciát mutat. Az összátlagot már 98 fölé tornászták az urak, ami azt jelenti, hogy már csak 0,8 tizedet kell javítani, hogy meglegyen a rekorddöntés.

100_2.png

Habár 105 alá csúszott Gerwen, így is az összes meccsén 100 felett dobott. A még mindig versenyben levők közül Wade és Taylor a leggyengébb ebben a tekintetben a maguk 2-2 100+-os meccsével. Wade két hete talált egy ilyet, ez rögtön 110 fölé is ment, amire idén a mezőny fele volt csak képes. 105-ös átlaggal már csak Barney adós és holnap jó esély van rá, hogy összehozza, ugyanis az ellenfele a honfitársa lesz.

kiszalloplossz_10.png

A kiszállókban a múlt héten Adrian Lewis volt a legjobb, ehhez persze kellett a két magas kiszállója, egy 140 és a 9 nyilas végén a 141. Lewisnak egyébként ez a második 'forduló legjobb duplázója' címe, ez már csak Wade-nek és Barneveldnek hiányzik.
Összesítésben továbbra is Mighty Mike vezet, de szép lassan felzárkózik rá Adrian Lewis is. Rajtuk kívül egyedül Taylor van 40% felett, de ő egy lefelé ívelő pályán van jelenleg. HA jól megnézzük, gyönyörű mintázatot mutatnak a számok nála. A elsőtől a hatodik hétig romlott, egy kiugrás a hetedik héten és azóta ismét fokozatosan romlik a duplázása. Vajon most jön egy újabb kiugrás Ando ellen? Ha nyerni akar, akkor szüksége lesz rá.

magaskiszallo_9.png

A héten kitettek magukért a fiúk, ami a magas kiszállókat illeti. Wright, Wade és Lewis is 2-2-t dobott, erre szerintem idén még nem volt példa(bár nem esküdnék meg rá). A nap legmagasabb kiszállója az a bizonyos 141 volt, de ezen kívül volt egy 140, egy 128, egy 126,szóval nem panaszkodhattunk.

tons_9.png

A 11. játéknapon Peter Wright is elérte a 300-as határt a 100+-ok tekintetében, de ez holnap meglesz Lewis-on és Chisnallon kívül mindenkinek. Barney és Chizzy vezeti a 180-as listát 49-49 maximummal, viszont Wade-nek még a 20 sincs meg, hatalmas különbségek ezek. A 140+-okban Chizzy az, aki a béka bizonyos testrésze alatt maradt, ő a 140 helyett inkább 180-at dob, örülnék, ha nekem is így menne.. Ezt a kategóriát egyébként Gerwen vezeti 113-mal, ő a 100-asok helyett dob 140-et, ezt is elfogadnám ;)

Holnap ismét 5 fantasztikus meccsre készülhetünk, hogy ne maradjatok le egyikről sem, kapcsoljatok a Sport TV-re este 8-kor!

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7512437509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása