9 Nyíl

Van Gerwen hiperűrsebességre kapcsolt!

2017. április 19. 13:53 - Viking958

A hétvégén ismét European Tour fordulót rendeztek Németországban és Michael van Gerwen ismét nem adott esélyt másoknak.58df82088b992.jpg

Az átlagokba bepillantva azonnal látjuk, hogy miért adtam ezt a címet a cikknek, MvG 10(!) ponttal átlagol jobban az őt követőknél, ez már a taylori időket idézi. A holland minden meccsén 100 felett dobott, sőt az ötből négy meccsen 105 felett. Rajta kívül csupán Raymond van Barneveldnek és Stephen Buntingnak sikerült a 100+ átlag.
Ha a másik oldalról közelítünk, akkor rögtön Andrew Gilding nevével találkozunk és mellette egy rémes 66-os átlaggal. Nem tudom mi történhetett vele, de ez a mutatvány nem méltó hozzá.
A hazaiak teljesítménye mellett sem mennék el szó nélkül. Max Hopp hozta, amit megkövetelt a becsülete, azonban a többiek megint sehol sem voltak, Horvat és Siepmann is 80 alatt átlagolt, a szervezőknek lassan rá kéne jönniük, hogy a német mezőny kevés ehhez, hiába imádják az ottaniak a dartsot és hiába tudnak megtölteni kisebb sportcsarnokokat.atlag_1.png

A kiszállók is a holland Mighty Mike nagyságát mutatják, hiszen a meccset nyerők közül ő a második legerősebb duplázó Cristo Reyes mögött, ez pedig a brutális átlaggal összetéve halálos kombináció. (Ha már ők ketten kerültek elő ismét, hadd jegyezzem meg érdekességként, hogy az elmúlt hónapban 4-szer találkoztak a legjobb 16 között és mind a négy alkalommal a holland volt a jobb)
Összességében Joe Murnan volt a legjobb kiszállózó a hétvégén, de mit sem ért ezzel, hisz már az első meccsén kikapott a nemrég 9 nyilast dobó Ted Evettstől.
A táblázatunk alján ezúttal is egy top 32 körüli játékost találunk, ugyanis Justin Pipe nem volt képes eltalálni a duplát, amivel egyedül maradt a mezőnyben, csak őt kalapálták el 6-0-ra. Pipe-nak össze kell kapnia magát, mert az idei teljesítménye alapján ki fog hullani a legjobb 32-ből, ami pedig a világbajnokságon probléma lehet számára.co_1.png

Végül jöjjön a 'Tons' nevű táblázatunk, ahol Jelle Klaasen áll az élen, ő dobta a legtöbb 100 feletti kört. A legtöbb 180-at természetesen MvG dobta, 17-et vállalt a hétvégén termelt 201-ből. A termelésből ezúttal négy játékos húzta ki magát, Robbie Green, Justin Pipe, Krzysztof Ratajski és Andrew Gilding. Tegyük hozzá, hogy Goldfinger 140 felettit sem volt hajlandó dobni, ami ismét kiemeli, hogy milyen gyenge volt.
Érdekesség, hogy a legjobb 32-ben Michael Smith nem dobott 100+-t, 6-1-es győzelme során, ha 100 felett dobott, akkor automatikusan 140 felett is, ilyet ritkán látni. Olyat is ritkán látni, amilyet Dirk van Duijvenbode csinált, 7 leg alatt mindössze 7 db 100 feletti köre volt.tons_8.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6912435951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása