9 Nyíl

Lehullt a lepel, teljes a mezőny a World Cup of Darts-on

2017. április 21. 09:00 - Dart Major

betway-world-cup-of-darts_nglzu5vynfme1eaz3tdpg8hkr_1.jpg

Nyilvánosságra hozta a PDC, hogy idén mely országok képviselik magukat az idei év Júniusában Frankfurtban a World Cup Of Darts versenyen. A tavalyi versenyhez képest két változás történt. Norvégia és Fülöp-Szigetek helyett idén Brazília és Lettország kapott indulási jogot. Mind a két nemzet először indulhat el a versenyen. A mezőny most is 32 országot számlál, a lebonyolítás a tavalyihoz hasonló lesz. Ami viszont változás az elmúlt évhez képest, hogy idén már 300.000 font lett az összdíjazás. A győztes páros tagjai fejenként 30.000 fontot tehetnek majd zsebre, a második helyezettek nyereménye 16.000 font, az elődöntőt elbukó páros játékosai 10.000 fontot kaszíroznak majd. Akik a legjobb nyolcba kerülve kapnak ki ők 7.000 fontot kapnak, a legjobb tizenhat között vesztesek 4.000 fontot, az első körben vesztesek 1.500 fontot keresnek.
És most lássuk mely országok lesznek ott a versenyen:

18056778_1306299222750815_4913129956082012695_n.jpg 

Mint tudjuk Magyarországot idén Végső János és Mester Zoltán képviseli majd, reméljük sok örömet okozva a szurkolóknak. Rajtuk kívül már néhány páros neve ismertté vált.
Kanada színeiben John Part és John Norman Jr. indul majd, utóbbi először vesz részt az eseményen.
Szintén első bálozó lesz a japán Yuki Yamada (Juki Jamada) aki a rutinos Haruki Muramatsu (Haruki Muramacu) oldalán indul csatába.
Devon Petersen szintén új partnert kap, nevezetesen Deon Olivert, aki szintén az újoncok táborát erősíti.
A lettek párosa is ismert, természetesen Madars Razma az egyik dartsos, a másik pedig Nauris Gleglu.
A hong kong-i duó is változik a tavalyihoz képest, Royden Lam társa ezúttal Kai Fan Leung (Kaj Fanlung) lesz.
Rob Szabo is visszatér az új-zélandi csapatba, Cody Harris oldalán fog játszani.
Néhány ország változatlan összeállításban indul el. Az amerikaik ezúttal is a Darin Young - Larry Butler duóval vágnak neki a versenynek, a görögök sem variáltak vagyis ezúttal is John Michael és Ioannis Selachoglou (Joannisz Szelahoglu) indul el. A svédek és a finnek is maradnak a bevált receptnél, előbbinél Magnus Caris és Daniel Larsson, utóbbinál Marko Kantele és Kim Viljanen alkotja majd a párost.
A sportág nagy öregje, Paul Lim ismét ott lesz Szingapúr színeiben és újra Harith Lim társaságában.
A végére hagytam kedvenceimet, a thai válogatottat. Attapol Eupakaree (Attapul Jupakari) és Thanawat Gaweenuntawong (Tanavat Gavinuntavong). Leírni sem rossz a neveiket, kimondani azonban igazi élmény. Szóval ők azok akikről már tudjuk, hogy ott lesznek, a későbbiekben természetesen beszámolunk az újabb nevekről. 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2312437247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása