9 Nyíl

Két díjra is jelölték a PDC-világbajnokságot

2017. április 25. 10:10 - Denis Potvin

Azt, hogy a darts egyre népszerűbb a világon, felesleges lenne bizonygatni. Szóba került már az olimpiai részvétel is, de egy újabb fontos lépés, hogy a William Hill PDC darts-világbajnokság is jelölést kapott a Sport Business Awards 2017-es szavazásán.

william-hill-world-darts-championship-lawrence-lustig-pdc_jso0n4jou3mi1xos3vp4mse9u.jpg

Ez az jelenti, hogy egy tiszteletre méltó angol bizottság - amelynek öt kiemelkedő személyiség a tagja - szavazhat arról, hogy a PDC-vb legyen az év legnagyobb sporteseménye, vagy az év legnagyobb meccse. Magyarul, ebben a két kategóriában jelölték a világbajnokságot.

Ezt óriási elismerésnek nevezte Barry Hearn, a PDC igazgatója is. És ezt támasztja alá, hogy valóban jelentős brit események mellé sikerült bekerülni a dartsnak, így például a legnépszerűbb sportágak közé, mint a kerékpár, a rögbi, a gyorsasági motorsport, vagy természetesen a labdarúgás.

A bizottság rövidesen összeül és meghozza a döntését, a díjátadó ceremóniát pedig június 2-án rendezik, az érdeklődésnek megfelelően a Sky Sports fogja közvetíteni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7412452711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása