9 Nyíl

Fokozódó izgalmak a Premier League-ben!

2017. április 26. 21:18 - Viking958

Három fordulóval a vége előtt még bármi megtörténhet, tényleg bármi. De lássuk mi is történt múlt héten.

pltabella_11.png

Múlt héten már eltemettem Dave Chisnallt, erre nyert két meccset és visszajött a játékba, de olyannyira, hogy már csak egy győzelem választja el a Play Off helyektől. Akitől már szinte biztosan búcsúzunk, az James Wade, ha holnap nem nyer, úgy már matematikai esélye sem marad a rájátszásra. A másik oldalon ha Michael van Gerwen megveri Chizzy-t, úgy biztos a továbbjutása.

platlag_9.png

Egy átlagosnak mondható csütörtökön vagyunk túl, 98,9-es összátlagot dobáltak össze múlt héten az urak, ami már jelentéktelen elmozdulást eredményezett csak az összesítésben. Wright rontott, viszont Chisnall parádéjának köszönhetően feljött egészen Taylor nyakába és innen várja az MvG elleni párharcot, ami az életben maradásról fog szólni számára.

kiszalloplossz_11.png

A kiszállózásban ismét nagyot alkottak, újra 45%-on teljesítettek, ez már sorozatban a negyedik forduló, amit 40% fölött zárnak, aminek köszönhetően az összteljesítmény is közelít ehhez az értékhez. A nap legjobbja ezúttal a Repülő Skót, azaz Gary Anderson lett. Idén ez a második olyan forduló, ahol egy vesztes volt a legjobb a külső körön, viszont az első, aki mindössze 4 megnyert leggel érte el ezt.

magaskiszallo_10.png

A 12. játéknapon mindössze egy magas kiszálló volt, ezt Raymond van Barneveld mutatta be, 140-ről sikerült a mutatvány, ez neki már a tizedik volt ebben a szezonban. Érdemes megnézni Wade sorát, 7 száz feletti, de nincs 121-nél nagyobb közte, ami a legnépszerűbb magaskiszálló. Wade, Taylor, Barney, Wright és Anderson is dobott belőle legalább egyet.

tons_11.png

Hát a jóslatom nem jött be, van Gerwen nem érte el a 300-at, de most már nem vállalok nagyot, ha azt mondom, hogy ezúttal meglesz neki. Wade továbbra is az élen áll, de Taylor a képzeletbeli dobogó második fokát ellopta Wrighttól, akire már Gary Anderson is felzárkózott(persze Wright egy meccs hátrányban van a Huybrechts elleni le nem játszott meccse miatt).  A maximumdobó versenyben Chisnall átvette a vezetést, 55 darab 180-at dobott, ehhez képest Wade mindössze 19-et. Rajta és Tayloron kívül már mindenkinek megvan a 40. A legtöbb 140+ továbbra is MvG nevéhez, míg a legtöbb 100+ Wade nevéhez fűződik.
Zárásként egy újabb nem túl merész jóslat, holnap meglesz a 3000 száz feletti kör és a 400. maximum. Meglesz?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8712455743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása