9 Nyíl

A hétvégén ismét magyarokért szoríthatunk

2017. április 28. 13:22 - Viking958

Túl vagyunk az első három European Tour versenyen, amire Budapesten lehetett kvalifikálni, ezúttal viszont lengyel barátainkhoz kell utazni.

penge_3.jpg

A hétvégén újabb három ET verseny kelet-európai selejtezőjét rendezik meg, ezúttal Krakkóban. Ahogy Budapesten, itt is minden selejtezőből 1 ember jut ki az aktuális versenyre, reméljük ezúttal el tudja kapni valamelyik magyar Ratajski grabancát. A magyar színeket ezúttal Székely "Penge" Pál, Kovács Patrik, Strbik Péter, Mester Zoltán és Mészáros Zsolt képviseli (ha valakit netán kihagytunk volna, az se aggódjon. Majd frissítjük a névsort). 

Ezekre a versenyekre lehet bejutni:

ET4 - European Darts Grand Prix, Sindelfingen, Németország (Május 5-7)
ET5 - Gibraltar Darts Trophy, Gibraltár (Május 12-14)
ET6 - European Darts Matchplay, Hamburg, Németország (Június 9-11)

Azonban nem csak Lengyelországban lesz selejtező, hanem Angliában is, ugyanis az ET4 és az ET5 selejtezőjét már ma este lebonyolítják Wiganban, ezzel is készülvén a hétvégi Players Championship fordulókra.

et4.png

A selejtezősök közül természetesen ezúttal is 18-an jutnak be a főversenyre.

et5.png

A gibraltári versenyre nem fog elutazni MvG, vajon még benne van a tavalyi eset Parodyval?

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6812462451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása