9 Nyíl

Előléptetést kapott a Hungarian Weekend

2017. május 25. 18:45 - adam_f

A Magyar Dartsszövetség tájékoztatója

Az alábbiakban a Magyar Dartsszövetség által közreadott tájékoztatót szeretnénk szó szerint közölni veletek, kedves Olvasóink, amely ismét egy kis lépést jelent előre hazánk eme szépséges sportot szerető közössége számára. Olvassátok, és örüljetek velünk együtt (legalább egy kicsit...).

mdszlogo.jpg

"Örömmel tájékoztatunk minden dartskedvelőt, hogy a Magyar Dartsszövetség és a World Darts Federation közötti tárgyalásoknak köszönhetően az idei évtől a Hungarian Weekend keretein belül megrendezendő WDF versenyeink magasabb besorolást kapnak. 2017. november 4-én, szombaton a Hungarian Opent, 5-én, vasárnap a Hungarian Classic versenyt rendezzük meg. A férfiak versenye mind a két napon WDF 1-es, míg a női versenyek WDF 3-as kategóriát kapnak.

Bízunk abban, hogy – a kategóriaváltásnak is köszönhetően (nem felejtve a tavalyi sikeres rendezésű Hungarian Weekendet és az Ifjúsági Európa bajnokságot) - az elmúlt évekhez képest több országból és még nagyobb létszámban látogatnak el hazánkba játékosok, ezzel is egyre magasabb szintű és színvonalú versenylehetőséget biztosítva a hazai játékosok számára.

Továbbá a BDO-val is tárgyalásokat folytat az MDSZ elnöksége, hogy náluk is magasabb besorolású versenyként tekintsenek a Hungarian Weekend küzdelmeire.

Reméljük, hogy idén rekordlétszámú magyar nevezéssel, versenyzéssel és sikerekkel tudjuk felejthetetlenné tenni ezt a hétvégét. Mindenkinek kívánunk eredményes felkészülést!"

 

Mi pedig kívánjuk, hogy ez a hétvége tényleg olyan színvonalon sikerüljön, mint az eddig tető alá hozott rendezvények. Természetesen az eseményről oldalunk is be fog számolni, természetesen a rendezéshez hasonló színvonalon.

Game On!!!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4112540709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása