9 Nyíl

World Trophy és Development Tour a hétvégi menű

2017. május 27. 10:18 - Denis Potvin

A hétvégén a wales Barry-ben és németországi Hildesheimben gyűlnek össze a dartsosok. Előbbi helyszínen a BDO World Trophyt rendezik meg, míg az utóbbi helyszínen a 23 év alattiaknak tartott PDC Development Tour 9. és 10. állomására gyűlnek össze a sportolók.

hqdefault_13.jpg

Idén negyedszer kerül megrendezésre a BDO harmadik legnagyobb major tornája. A férfiaknál eddig nem sikerült senkinek sem ismételni, korábban az angol James Wilson, a belga Geert de Vos és a szintén angol Darryl Fitton tudott nyerni. A hölgyeknél két Lisa Ashton siker előtt az orosz Anasztaszija Dobromiszlova végzett az élen.

Most az idei BDO-világbajnok, Glen Durrant lesz az első kiemelt. A WDF regionális selejtezőjéből pedig japán, új-zélandi, svéd, skót, török, amerikai és holland játékos került a 32-es főtáblára. A torna pénteken kezdődött és hétfőig tart.

Aki szeretné nyomon követni élőben mind a négy nap történéseit, ezen a linken teheti meg.

A PDC-sek pedig szombaton és vasárnap 10-10 ezer fontért, no meg a dicsőségért és ranglista-pontokért dobálnak Hildesheimben. Mindkét napon két-két tornát rendeznek. Az eseményekről később majd beszámolunk.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9812544165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása