9 Nyíl

Hollandia: "Ez fantasztikus" - Wales: "Nagyszerű hétvége volt"

2017. június 05. 12:30 - adam_f

betway World Cup of Darts - értékelések

Mint ahogy tegnap beszámoltunk róla, Hollandia - 2014 után újra - behúzta a világbajnoki címet a dartsozók páros-világbajnokságán. A frankfurti Eissporthallé-ban rendezett négynapos torna végén - ahol egyébként is nagyszerű találkozókat láthattunk - a hollandok maradtak egyedül, akik egy nagyon jó iramú döntőben múlták felül a ragyogó formában játszó walesi válogatottat. Természetesen nem maradhattak el az értékelések sem, így most ezeket adjuk közre - természetesen magyarul.

b7a1e13a-6dda-4baa-a31e-c25a3e931e29_2017-pdc-world-cup-darts-logo_full.jpg

Hollandia:

ned.jpg

Michael van Gerwen:

"Ez fantasztikus! Évente egyszer tudunk csapatban játszani, és természetes, hogy élvezzük is. Ha már itt vagyunk ezen a tornán, nyerni is szeretnénk. Bár papíron ugyan mi voltunk a legerősebb páros, attól még tovább kell dolgoznunk majd ezen is. Jól játszottunk, különösen a párosban alkottunk nagyot."

Raymond van Barneveld:

"Csodálatos verseny volt, és nagyon boldog vagyok a harmadik világbajnoki címemmel. Michael eléggé a végét járta pénteken, és Benito (Benito van de Pas - a szerk.) már készen állt, hogy átvegye a helyét, ha nem tud játszani. Viszont nagyon örültem, hogy mégsem adta fel. Egy nagy küzdőszellemmel megáldott harcos, aki mindig ott volt, amikor kellett.

A páros átlagaink kicsit elmaradtak a várakozástól, s noha kicsit sokat küszködtem az egyéniben, a páros meccseinket hozni tudtuk, és ez nagyon fontos volt a győzelem szempontjából."

netherlands-michael-van-gerwen-raymond-van-barneveld-betway-world-cup-of-darts-lawrence-lustig-pdc_qqd8n6cpysgo1o4rfiioxxs0v.jpg

A Barney - MvG kettős immáron másodszor emelhette magasba a páros-vb trófeáját...ha ezt Co Stompé is látta, biztos elmorzsolt egy könnycseppet a szemüvege mögött

 

Wales:

Gerwyn Price:

"Az első naptól kezdve jól játszottunk, és ha már csütörtökön tudom, hogy végül a döntőbe kerülünk, tutira fogadtam is volna rá. Nagyon boldog vagyok, hogy idáig jutottunk.

Ugyan csalódottak vagyunk, hogy elveszítettük a mérkőzést, de olyan emberek ellen, mint Michael és Raymond - akik mind a ketten topjátékosok - nem mindig olyan egyszerű jó előadást nyújtani."

Mark Webster:

"Végig hittünk a győzelemben, ám ők mindig akkor dobtak nagyokat, amikor kellett nekik. Büszke vagyok arra, amit megcsináltunk, nagyszerű hétvégét futottunk Gezzy-vel (Gerwyn Price), és persze minden percét élveztem a játéknak."

wales.jpg

Egy kép többet mond ezer szónál - két boldog ezüstérmest látunk

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr3812564389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása