9 Nyíl

Suljovic már Phil Taylor előtt

2017. június 21. 10:32 - Denis Potvin

Már csak négy verseny – két European Tour és két Players Championship – van hátra és kialakul a World Matchplay, azaz az év második legnagyobb versenyének 32 fős mezőnye. Az Order of Merit és a Pro Tour Order of Merit legjobb 16-16 versenyzője lesz majd induló, természetesen úgy, hogy aki az elsőben benne van, az nem számít bele a másodikba.

mensur-suljovic-unibet-european-championship-lawrence-lustig-pdc_3o9ixasgzp7t12jmdfr97estb.jpg

A május elejei listához képest az élmezőnyben sok változás nincs, még mindig a Gerwen-Anderson-Wright hármas a dobogós. Mensur Suljovic három hellyel került előrébb és már Phil Taylor előtt áll, aki most a nyolcadik. Itt még az utolsó helyekért lehet nagy csata, a 14. és 19. hely között 44 ezer font a differencia és mivel egy European Tour-győzelem 25 ezer fontot ér, még bármi előfordulhat.

Ahogy másfél hónapja, most is Alan Norris vezeti a Pro Tour-os listán Gerwyn Price és Daryl Gurney helyet cserélt Rob Cross viszont a hétvégi Players-en bemutatott teljesítményével már negyedik helyre jött fel. Ha így folytatja, nem kérdés, hogy ott lehet az idén csak második profi évét töltő 26 éves játékos.

dcnignxv0aai9uv.jpg

A remek statisztikus, Burton DeWitt táblázata nem csak azt mutatja, hogy áll a két ranglista, hanem azt is, ki lehet, vagy lett a résztvevője a következő két European Tournak.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5112610665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása