9 Nyíl

Csak a lényegre koncentrálva...

2017. június 26. 10:19 - adam_f

European Tour 7.: Austrian Darts Open - értékelések

Mint ahogy már tegnap beszámoltunk róla, Michael van Gerwen a harmadik ET-sikerét is bezsebelte a Bécsben rendezett Austrian Darts Openen. A holland ezzel egy újabb lépést tett a végső siker felé vezető úton, de azért valljuk be, nem volt neki ez olyan könnyű. Michael Smith ugyanis nagyon jól játszott, végig ott volt a világelső nyakán, ám a végén nem neki jött ki a lépés. Nézzük, hogyan értékelték a találkozót a mérkőző felek.

austrian-darts-open-2017.png

mvgbullyboy.jpg

Michael van Gerwen:

"Nagyon sokat jelent ez nekem - kezdte rövid értékelését a világelső, akinek egyébként ez volt a tizenhetedik ET-győzelme. Azért jöttem, hogy nyerjek, és nagyon örülök, hogy ezt sikerült megcsinálnom. Jól játszottam, különösen a mai napon.

Michael (Smith) remek formában volt most. Fantasztikus játékos, aki nagy nyomást fejtett ki rám. A 170-es kiszállója nagyszerű volt, miközben nagyon sokszor nyomás alá helyezett. Ezért is örültem neki, hogy nyerni tudtam."

Michael Smith:

"Mindent megpróbáltam, hogy nyomás alatt tudjam tartani. Michael (van Gerwen) nem véletlenül az első a világranglistán, megérdemelte a sikert."

Emlékeztetőül pedig íme, a mérkőzés statisztikája és a videó:

final_3.jpg

1 komment
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2012620779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scofield17 2017.06.26. 10:49:51

Szegény Smith, igazan megerdemelte volna, de nyilvan az utolso nyil a duplaban landolt a kopasztol.. :D Ezert oriasi jatekos es ezert olyan nehez megverni..
süti beállítások módosítása