9 Nyíl

De mi történt Adrian Lewisszal?

2017. július 10. 17:00 - Denis Potvin

Elég régóta nem láttuk játszani a kétszeres világbajnokot, aki a sanghaji, majd az eheti, las vegas-i World Seriest is kihagyja. Nem volt ott a két legutóbbi European Touron és a hétvégi Players Championship-ben sem találkoztunk a nevével. Az ok sajnos egészségügyi problémákra vezethető vissza. Jackpot-ot pénteken ugyanis műteni kellett.

adrian-lewis-surgery1.jpg

Szegény Jackpot...kicsit rájár a rúd mostanában

Lewis Twitter oldalán nyugtatta meg rajongóit, hogy túl van a nehezén - hogy pontosan min, azt nem közölte - a műtét sikerült és már nagyon hiányoznak neki a versenyek, így rövidesen vissza fog térni.

Az látszik biztosnak, hogy a World Matchplayen már ott lesz, de aztán a nyári, új-zélandi és ausztráliai World Masters versenyeket megint kénytelen lesz kihagyni, hiszen a párjával a nyárra várják a babájukat és Lewis a felesége mellett akar lenni.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5612652287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása