9 Nyíl

Újabb sikeres nap Svédországban, holnap minden eldől

2017. július 14. 18:56 - matyi96

WDF Europe Cup Youth - második versenynap

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Svédországban folyik a 2017. évi WDF Europe Cup Youth. Nos, ma sem volt megállás, a lányok és fiúk ma is tábla elé álltak.

wdf_cup_youth.jpg

A mai napon a lányok egyéniben mérkőztek meg, míg a fiúk csapatban. A fiú csapatot a már tegnap bemutatott Nagy Márk, Kaiser Richárd, Katona Bence és nem utolsó sorban Petrovics Bálint alkotta. Ma kezdjük velük a sort.

Négy csoportot alakítottak ki a fiú csapatoknak, három csoportban négy csapat volt és egyben öt. Mi a második csoportban foglaltunk helyet. Az első meccset Svájc ellen játszottuk és szoros csatában a végén alulmaradtunk ellenük (7-9). Nagyjából két órával később a hollandok ellen álltak tábla elé a srácok. Ezt a mérkőzést Hollandia nyerte 9-1-re. Az utolsó csoportmeccs Németország ellen zajlott. A németek már 7-2-re is vezettek, de a fiúk nem adták fel és 16 nyertnél már 8-8 volt az állás. Sajnos az utolsó leg a németeké lett, így nem jutott ki csapatunk a csoportból. Nem volt könnyű csoportunk, fel a fejjel fiúk, szép teljesítmény volt ez is! Gratulálunk!

Leány egyéniben is négy csoportot alkottak, ahol hat meccset kellett játszania Vivinek és Kittinek és fontos, hogy a helyszíni közlések alapján 8-as főtáblát alkottak és csak a csoport első kettő játékosa jutott ki rá. Ma is találkozhattak az ott lévők egy érdekes szabállyal, aminek szintén nincs túl sok értelme.

Neumajer Kitti nagyot küzdött a nap folyamán, de sajnos minden mérkőzését elveszítette és a csoportból így nem jutott tovább. Büszkék lehetünk rá és ne felejtsük el, hogy holnap leány párosban Vivivel az oldalán még reményeink szerint kettő nagyon fontos mérkőzés vár rá.

Czipó Vivien 10 óra 40 perckor kezdte meg a mai menetelését. Első meccsén 3-0-ra tudott nyerni Amy Byrne (ír) ellen, majd egy szoros meccsen 3-2-re győzte le az angolok leányát Shannon Reeves-t. Kisebb pihenő után 3-0-val elintézte a Cassandra De Keyzer elleni meccset is. Ezután a tavalyi bajnokot Layla Brussel-t (holland) 3-1 arányban gyűrte le, majd következett egy török ellenfél, Melisa M. Dogan, az eredmény egy újabb 3-0. A kiírás szerint délután háromkor kezdte az utolsó meccsét a skót Bobbie Smith ellen, ahol egy leget veszítve 3-1-re nyert. Ezzel Vivien csoportelsőként ment tovább a főtáblára, hat meccséből hatot megnyerve, 18-4-es legaránnyal.

17 órakor kezdődött a negyeddöntő összecsapása, ahol cseh ellenféllel sorsolták össze őt. Vivien folytatta csodálatos sorozatát és 3-1-re felülmúlta Barbora Hospodarskát, így bejutott a legjobb négy közé! Óriási, gratulálunk!

A holnapi napon a magyarok már csak a leány versenyeken lesznek érdekeltek, de ott a két elődöntő nagyon fontos lesz számukra! Czipó Vivien egyéniben fog elődöntőt játszani, valamint a Czipó-Neumajer kettősünk párosban fog a döntőért küzdeni. Egy biztos, két érmünk már van, a többi csak rajtuk múlik, mi szurkolunk! Nagyon sok sikert kívánunk nekik!

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8812664009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása